<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家信唔信政改通過後曾任權仲會幫香港人爭取民主﹖
返回列表 回復 發帖
( H' m3 t9 e0 R, D- ]9 Q* J可能第時係某某大企業既"曾董事"......可能叫"曾倒屎"先岩........8 ~3 q* N! W* z) F
HansChan 發表於 2010-6-24 08:18 PM
5 Z" y/ o- [2 t, t  F" }; }0 G) x5 W. X4 B
虛名一個,極其量都只係掛名董事,1 T8 C' I2 S6 r1 V7 {; y) b4 ^) [
邊個夠膽比實權佢?見到佢做特首既智慧簡直一絕,
2 q' W% M/ u3 K我諗唔會有人咁蠢...拎自己間公司比佢較飛...
9 T8 v# p$ A) t- m建設...曾狗絕無本事,0 n5 c$ E* v8 B7 m5 k7 m+ x. ^2 w
但講到破壞.....佢應該受之無愧.....
2 T; U, W% k7 b
' ~) }, z( p0 r/ h$ V
虛名一個,極其量都只係掛名董事,
" g: y3 Y4 a' N$ `$ c( [6 b邊個夠膽比實權佢?見到佢做特首既智慧簡直一絕,0 o  K% t; @9 N2 ]. X8 d0 Q
我諗唔會有人咁蠢...拎自己間公司比佢較飛...- u2 D6 K1 _' ^  C& A: C% }4 E
建設...曾狗絕無本事,
" ?: |$ ?( e7 w7 F+ T但講到破壞.....佢應該受之無愧..... ...( t" Z4 T8 G- y9 f
費事高 發表於 2010-6-24 08:24 PM
' Q: f' C; P7 A  l2 N4 X
都唔可以甘講o架!!' ]% ?  }$ ?# x7 X9 K% ]+ r2 C: M8 k
有邊個有錢佬唔係狗人??0 P. ?0 L2 A7 n) K
唔狗邊搵到大錢呀??
天童哲學!!
"解釋一定要多,答人嘢要答非所問,最緊要係自我蒙蔽!!!"
" n& n9 `( ^) I5 a) Z6 A' g/ |# t! `/ k: X$ Y- l/ ^! Q
虛名一個,極其量都只係掛名董事,& }, L# L5 j. J- T8 R" j3 `
邊個夠膽比實權佢?見到佢做特首既智慧簡直一絕,5 q$ m/ `. Q5 Q! P' J/ v7 M4 G
我諗唔會有人咁蠢...拎自己間公司比佢較飛...# p! ]8 U0 g: C/ W
建設...曾狗絕無本事,
  n' i) I2 t) J  L. }  r+ e1 W但講到破壞.....佢應該受之無愧..... ...
0 d& T, L) x& l6 v. K費事高 發表於 2010-6-24 08:24 PM
/ Y4 K# y0 O- k( |: Z. D2 }2 z' u$ _: Z
何俊仁原來係中 共地下黨員牙   
禾係 ........ ....... 電梯男
. K+ @# w: p1 P7 `0 j) S3 j" B
都唔可以甘講o架!!
, O& r0 ]9 w: N' ?( ]有邊個有錢佬唔係狗人??
5 u3 {. s" I# T8 f% M唔狗邊搵到大錢呀??, J7 o" l# ?  }5 ]0 k0 ?2 X, B
HansChan 發表於 2010-6-24 08:27 PM
如果d有錢佬再話唔到事,佢地仲會唔會撐香港呢(中國話會消除所有功能組別),我想像到個情景但唔識講........
如果d有錢佬再話唔到事,佢地仲會唔會撐香港呢(中國話會消除所有功能組別),我想像到個情景但唔識講........
7 P0 m5 D  p. @9 ^* B' f& V. H奉命 發表於 2010-6-25 08:27 AM
+ r$ ~! L" c# Q  u1 u/ @8 u
所以香港有大把人係邊'小'官商扣結,但又邊認同.....
: ~% S# X- ?4 ^8 U8 @3 P就係因為甘,哩會社會先越來貧者越貧,富者越富..
3 G% R3 z- \. C只是大多中產人士高唔到佢,低又未至於...見高既就'小',見低既就'事不關己'或好啲既就星期六買枝旗..
5 {! l$ d" l/ U8 Z. o. \始終係死局一個!!
7 y, K( k7 A% T  }政府响哩方面咪一直逃避囉!!
天童哲學!!
"解釋一定要多,答人嘢要答非所問,最緊要係自我蒙蔽!!!"
% a4 O; U6 Y. e. [# [所以香港有大把人係邊'小'官商扣結,但又邊認同.....
, Z& I4 D) v% e7 d( J, {, N5 z就係因為甘,哩會社會先越來貧者越貧,富者越富..( N& w& z. g  J
只是大多中產人士高唔到佢,低又未至於...見高既就'小',見低既就'事不關己'或好啲既就星期六買枝旗..$ }% D3 A- `/ z1 y7 L) k
始終係死局 ...) [6 ^* R  T2 B2 }: A4 Y; v
HansChan 發表於 2010-6-26 12:53 AM
好野一針見血
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家信唔信政改通過後曾任權仲會幫香港人爭取民主﹖

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。