<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 廣洲女警近距離殺人片,全長8分鐘清楚見到連開4槍
返回列表 回復 發帖
. t; T" ?9 j( r, v+ l5 w1 h% M唔係點解開甘多槍者4 r5 o7 D" [( J: l3 L# M9 j9 v
唔通上面開槍唔洗就開多幾槍6 o7 i. |1 G+ b4 c1 L: h
mnbvc 發表於 2010-7-12 03:19 AM
大陸可能真係唔洗報告,佢地覺得D人命噤CHAPE
( g# [1 d' f5 m: t& L. G: F不過我都覺得係有D野,條友只係揸住支刀仔,無雖要4響/ P  x! b1 Z: M* c/ G& B* z
個女警有D似我姑媽
斷背大聯盟
7# mnbvc % s, o3 T0 V# ]/ w5 `+ o$ s

& H0 |: F* k' p/ p( A, ]; K; q講到個女警好可疑喎
7# mnbvc $ X. P" `7 z) X3 Q. \
* l  l5 j& d- n7 c) P4 S
講到個女警好可疑喎
0 B7 W  h. y2 R9 Bhead 發表於 2010-7-12 03:32 AM
我姑媽冇可疑啊
斷背大聯盟
本帖最後由 goodnicelady 於 2010-7-12 04:21 AM 編輯 # `! E+ P, b) }8 Q
. b- i5 ^' f* R) O
其實我覺得係無必要開4槍咯!1槍就可以控制局面情況!讓女仔可以鬆綁,而且其他同袍已
, `: @- N+ ?" c1 i5 K由四 面八方湧出來支援,再開多第2槍補飛就穩穩當當,老虎都唔識郁,死得9成!
3 y3 v! D3 L$ F/ \( O( R; t咁再開第3-4槍就一定死實,背後動機為何呢? 係有心致他死地﹖其實佢罪不致死啫!是否夾
2 q- \  S7 q* |! B1 x" _! w" Y8 o
雜著好多對所有匪徒報復心理嗎﹖又或者是大陸處理手法不容有失嗎﹖!有殺錯無放過!﹖又) |* V. C) ~% P4 c  G% F
或佢地對人命看得不重要及不值錢﹖
0 }$ f6 d0 r& i: f
; a; r" r% S( v2 b& b& O( z
& k2 G8 q" u$ s5 H3 S$ \
4 ?0 i0 x, a7 r+ P  i6 @, X* Q8 ?  ]0 B/ L* Z2 C4 W, }
我覺得在人慈的角度一定不需要開4槍咯!但剛紀嚴明的中國,不容有失,更不容有人明刀明槍跟官警對峙,否則事如麻豆般都一定死硬!根本女警的出現,是擺到明要那匪徒係又要死!唔係又要死!就算在大陸本來對於鼠竊狗偷之事是不需要死的!但那賊匪居然明目張膽的與警員對峙!在視人命如草介的中國怎不唔會要他死﹖六四之事的民運那些都只不過是手無寸鐵的學生哥們!但所看到結局如此收場皆因都是明朗化的對立,才做成…死傷不少……
0 B' _8 W* }+ a% l0 f9 a
其實我覺得係無必要開4槍咯!1槍就可以控制局面情況!讓女仔可以鬆綁,而且其他同袍已
6 q- S, j/ o+ \$ a4 c- r 由四 面八方湧出來支援,再開多第2槍補飛就穩穩當當,老虎都唔識郁,死得9成!/ M( U1 C( @4 n* v# j$ \7 {0 g: Y- l
咁再開第3-4槍就一定死實,背後動機為何呢?  ...' b4 S2 j/ U2 g% l1 b) k
goodnicelady 發表於 2010-7-12 03:52 AM
有見地.........但拉到噤遠
: k  x; I. l8 o7 B  o" y) H 由四 面八方湧出來支援,再開多第2槍補飛就穩穩當當,老虎都唔識郁,死得9成!& z1 {* K) g. R1 u+ W1 l0 G7 w
咁再開第3-4槍就一定死實,背後動機為何呢?  ...
0 ^4 @9 F( q/ J. m. W" hgoodnicelady 發表於 2010-7-12 03:52 AM
第1槍已經中頭(好似),真係唔洗再開槍的
斷背大聯盟
有見地.........但拉到噤遠
7 K/ M% z( Q6 o/ e. B/ x奉命 發表於 2010-7-12 03:55 AM
因為是小妹的謬論麻!
呢d 挾持case.......0 s8 x, ?. W  R6 k0 `2 E$ ?
" i% i; V8 w/ Z* v( T2 Z
大6做法一定KO......
2 {+ W3 o5 L' a6 Z/ ~公安開幾多鎗.....無所謂........
' B/ B1 X3 \9 w唔會開死因庭.......
5 [8 }: E! B  T# ?) }: ]; A# ]& S
法官都費事審
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 廣洲女警近距離殺人片,全長8分鐘清楚見到連開4槍

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。