<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 救命啊,版主,管理者們,沒有分
返回列表 回復 發帖
+ o" o6 w. e& W
9 _8 B. }9 p, a3 i% @4 R
你都覺得咧,多謝你支持我,我係版務區還發咗個貼,去撐下我啦,直情就趕客走
* W! j- W7 m6 Y& Paiqianli 發表於 2010-7-25 10:59 PM
0 O$ l+ o7 l3 O4 q

% i6 D4 Y' o& j& D2 F, k1 A係尼個 26fun 論壇, 有一個好得意o既玩法叫用「魅力」換「流量」/  
1 y' O9 V' h; o8 l% [) F# v「威望」換「流量」# F5 ^' O0 q1 H2 R4 y8 N2 B
http://www.26fun.com/bbs/memcp.php?action=credits
2 _- x, G  q' P" t+ c1 m依家, 每發一個帖會加 2個魅力. 你可以用魅力去以上的網址換流量, 比率係 5:12 a! q9 g1 ^/ C; W
而「威望」換「流量」, 比率係 1:1, 吾明再問
9 Z0 l) @1 d' A: v. H; r* d/ g/ m9 H! O
係尼個 26fun 論壇, 有一個好得意o既玩法叫用「」換「流量」/  
1 x1 V+ i! I7 ^6 N! }6 g* T) |0 t9 U「威望」換「流量」2 \9 D9 C4 g* I, r0 h
http://www.26fun.com/bbs/memcp.php?action=credits
( ]+ Z6 ^% w, Z依家, 每發一個帖會加 2個魅力. 你可以用魅力去以上的網址換流量, 比 ...
% n# X# m6 `$ f! h/ V; ektwu2007 發表於 2010-7-25 11:04 PM
* C! W% H  o9 r& ]你好啊,重點係依家連發一個貼,5嘅魅力都無埋啦,唔信你去睇睇
. x# y4 P% u5 J
" |6 ?/ E$ M1 Q) z: z. i" ?0 r% M6 k' x係尼個 26fun 論壇, 有一個好得意o既玩法叫用「魅力」換「流量」/    \2 B2 \7 K& h4 d0 W
「威望」換「流量」
( A- p: o) o1 ghttp://www.26fun.com/bbs/memcp.php?action=credits
. f, @7 ]* _  b( Z* c依家, 每發一個帖會加 2個魅力. 你可以用魅力去以上的網址換流量, 比 ...
, X3 k7 a4 R3 a/ g7 V6 [, }! ?. |; oktwu2007 發表於 2010-7-25 11:04 PM
懶叻, 過哂你D分比人啦
: |8 j: I5 G3 N7 c  z你好啊,重點係依家連發一個貼,5嘅魅力都無埋啦,唔信你去睇睇! K4 T/ t1 e% `
aiqianli 發表於 2010-7-25 11:14 PM
' _% x, N+ A1 Q% n+ [8 r4 i2 F& R  F
我又唔覺係問題 & Y' N! w9 }  A/ C5 |0 d! G
咁樣, 就可以少d 廢 post
4 W4 D$ O1 m6 y& C
7 a6 q1 c. ^% i  u
咁你咁多分,俾啲魅力分我得唔得,唔該你  j$ y, B1 C; q. K& ~
aiqianli 發表於 2010-7-25 02:45 PM
你成日候住人地D魅力 , 用威望換流量唔得既??
懶叻, 過哂你D分比人啦
& D4 Y+ A3 y! _! D% qd228216 發表於 2010-7-25 11:22 PM
; H. r7 H) w! L# l  u; {/ T! u
0 l- O9 K) \0 u4 h6 a
比條生路行下
你成日候住人地D魅力 , 用威望換流量唔得既??
% O& w3 B/ _* ?. S- r* q  t( e3 [$ }4 Zd228216 發表於 2010-7-25 11:24 PM
# q$ ^' L4 b: ^0 N! v

; @; {+ G  D) g( b- m你睇睇我流量同威望,你咁鬼多俾啲嚟用下都唔會用你幾多啦,咁溝屎
. Q* v& a2 V' t% i# A' l

/ d3 x4 R# k& s( O; c4 U比條生路行下) P- O6 c/ T0 T, M
ktwu2007 發表於 2010-7-25 11:34 PM
! ~/ x9 |8 c! r$ h* w, a7 i8 l; a
2 r6 x3 T  Z" g; q( u6 k& L邊個又俾條生路我行下?
- ]. L* {8 ?5 T; @7 e! v1 |5 x$ N( ?5 e1 R6 R
邊個又俾條生路我行下?
- x2 j5 d2 F. K( taiqianli 發表於 2010-7-26 12:25 AM
: Q" q" x- k! A) w
" T  g- r- R) w
係尼個 26fun 論壇, 有一個好得意o既玩法叫用「魅力」換「流量」/  ( K: ]- x5 D  \. F0 b
「威望」換「流量」
$ g. C* t/ s3 J+ Dhttp://www.26fun.com/bbs/memcp.php?action=credits9 I' I, C: B2 y+ Z( \" ^8 Q0 \
依家, 你可以用魅力去以上的網址換流量, 比率係 5:1
2 A- j/ `" D5 k- a- {! P而「威望」換「流量」, 比率係 1:1
2 h- Q% o9 G; w* O* {
* G. }) E' h! y' h0 y) d
9 u5 ^4 K! ^* B2 a, T其實, 你明唔明尼段野, 講乜
4 M" c  C$ X/ k: J' v0 T錢可以自己辛苦努力工作賺, 分都可以.
" u$ q8 _) Z8 @- o6 w同一道理, 你可以乞, 但係做到咁殘做乜.....' q+ d/ E  g* G6 x6 A
你做左d 咩出尼, 管理層會知, 會睇....8 o$ S& W' P6 b" j# o( J* Y
你信就繼續發帖, 支持 26fun 啦+ @  j+ ^$ y$ B$ z
ps:切忌洗板
7 ^6 z6 f! `7 k

- _$ m: g5 `7 s9 t" U( Q邊個又俾條生路我行下?7 N3 e. }; j' _4 e
aiqianli 發表於 2010-7-26 12:25 AM
0 E2 A, E( t7 p
. X( W0 o% j# ]% ^& P
26fun 係論壇, 主要係比人發表意見, 或者吹吓水, 如果想下載相片之類, 新聞組咪重多.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 救命啊,版主,管理者們,沒有分

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。