<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 門多隆通話紀錄首次公開!!!
返回列表 回復 發帖
$ Y2 L3 R' a! l' A. k! l
4 @! l3 X5 ~. x9 W: E2 ?唔係話唔比佢葬,
, R# i: h& z, O" k: n8 D但事發只係短短幾日咁就葬左佢係咪快左D?% `% a0 F$ ~2 Q7 Z, x  n
究竟有冇驗過屍?8 n# @1 @' D, Y5 Z
有冇CHECK過佢身上有冇D咩線索?
. h; t' A/ Z: z8 W% J% L一話放班人過黎查就即刻領屍即葬,
+ Y) _' I% b4 X5 C2 z  n' V會唔會係怕人係佢身上CHECK到D乜? ...
. z; l" l+ k8 N& H+ N) Vjojojojoj 發表於 2010-8-30 02:07 AM
8 r6 x' g' G: L: r+ h0 P6 x" K! D9 C( l# `* k: S" ?9 t
匪國上下,擺明係唔見得光,身有屎囉,
' b- c% W: D0 u$ e) O5 [但香港(甚至阿爺)你又奈得佢何?
1 \8 ^. N, y& u$ v) N
- n* ]' B6 f$ E0 ^$ e當一個國家上下,可以無恥到呢個地步,6 j% ]' a. D& d; U- D
你還應對它還有任何期望嗎?
' O3 h2 [* P! G4 Z% N0 s( u% v0 k- p. h! W6 m/ t3 R0 V( u+ z
匪國上下,擺明係唔見得光,身有屎囉,0 H: _& q1 T1 _, w# S) X3 X
但香港(甚至阿爺)你又奈得佢何?
: o5 E, Z2 G) }5 y6 U/ y# ?3 x& g
# J# J5 y% }- z) \$ @當一個國家上下,可以無恥到呢個地步,
) l  N( V, l5 P0 ?3 b6 O. L. B& {你還應對它還有任何期望嗎? ...2 a7 W' `8 {9 E  ?9 S# J
infjlam 發表於 2010-8-30 02:14 AM
- L8 t4 Y8 ~- h+ d' i8 y
4 J1 I; w$ G0 N7 H* B
" M7 _: s: E; ?: J講真菲律賓衰極刀巧過中 共多多倍+ M( b8 b  `0 k
5 y! i6 c3 f' V' p! D0 v6 K+ W
港人係內地發生意外,共匪會將消息全面封鎖,港人根本無權過問* k/ D# w9 u: J# T+ ?% B8 c6 ]; y7 E
9 f( y: K4 m  L6 G2 |
然後極速火化,死無對證! A) A( E2 u- v' C( ~7 Q' _

6 C" @' [& k' M$ Y' [* O菲律賓衰極刀係一個民主國家
禾係 ........ ....... 電梯男
/ @, p3 R' O9 ~- k& e* l7 e

5 G, S# s4 [) s* M/ U匪國上下,擺明係唔見得光,身有屎囉,4 ]; g9 Z/ U$ G% P. W& Z" D7 q
但香港(甚至阿爺)你又奈得佢何?; M+ H' p- s2 P' k
% p' m% r" J% Z0 z# x3 D5 S
當一個國家上下,可以無恥到呢個地步,5 }/ x6 A' H8 q7 w' s  E
你還應對它還有任何期望嗎? ...' ?3 G& ~) b; H& m' I/ A
infjlam 發表於 2010-8-30 02:14 AM
, H: S2 Q; s4 k2 @1 [* H* @4 f4 Q5 y, l8 X( |* \
成單野要查根本有排查,0 @9 |% R) A6 E1 a* H% A: L: H
只係查在場既人都有排搞,
) ^- y' u" ?( r/ l: z% O* `唔好話人地就算香港,
9 {6 K" [& w! T$ |# @$ N& m之前徐步高案都係有疑點而不了了之; ^9 S4 U- y9 D! B* E* j. `0 f
但今次賓佬做到咁低章真係好野
: N4 k! c0 H" H: V" A9 U2 @

e( b' [% [$ b成單野要查根本有排查,
8 k$ H$ |3 u1 ?只係查在場既人都有排搞," t3 |# X) X4 C& [7 c& E8 B
唔好話人地就算香港,' M% g4 ^8 X4 L3 u
之前徐步高案都係有疑點而不了了之5 t" H2 h3 |( N  X: j
但今次賓佬做到咁低章真係好野
+ Y3 }4 C- S5 v4 l* h! pjojojojoj 發表於 2010-8-30 02:32 AM
7 ?! L' E1 A7 U4 p

9 N2 R# j- f$ g( t% { 5 y7 J3 z: j, J- b# z
有得查刀巧過冇得查& p, v) w( z5 c5 G# ^

+ {0 j1 A5 o; s( C& n' B8 S, Y" p如果係大陸你想查刀幾難牙
+ [( Y$ t  G: }& A" q
7 X& z6 w* }7 f4 u0 ^! P
衝擊領事館燒領事館就叫替枉死同胞出一口氣?
9 {* Z5 S- m& b, O4 F2 e; v思想幼稚到白痴既地步,
: b3 S$ n6 C. P) r% T* s- p% t燒完又點?幫兇仍然逍遙法外,
- p+ q2 O+ s7 Z# O7 _咁做只會比賓佬逃避責任同落閘既藉口,
: U( u& W+ t) l! v" Z0 C更加影響香港既聲譽,/ ^0 `* p" m$ H" Y$ w# }' r$ I
你估宜家幼稚園細路仔打架,6 U& D/ V, `/ U! G1 b- a, k
你打我一拳我要踢番你一腳? ...
, A9 r/ }7 ?9 O4 Ejojojojoj 發表於 2010-8-30 12:24 AM
' `( [7 L# g* X! ^8 n
中國就係有太多好似你d咁嘅人, 出事後仲要假道學懶理性, 講埋d乜9影響香港聲譽嘅廢話;! X: x# q$ u9 U  V- R# D6 Z0 O
早十幾年, 韓國日日示威, 日日擲氣油彈, 又唔見有人話影響韓國聲譽?$ B. r8 \$ d+ Z  b& n. ^
對付不公義的人和事, 理性的表達不滿永遠是無法成功, 適當的以暴易暴是在所難免;4 y& J7 Y; @  e
當年的漢奸汪精衛都主張以理性方式跟侵略中國的日本人合作, 你係咪覺得佢做得啱?
. T# [; R4 C5 H0 o2 o& T你問我點解唔去搞? 你都戇尻, 孫中山搞革命都唔會自己一個人啦;
) E: K1 ]4 w5 o4 u/ P8 p- s( y% ?當自己處身一個當示威遊行為娛樂節目的社會中, 我一個人又可以做到乜?
' }" q# z: Y% ^6 A* Z9 R6 M% I/ R" k5 j8 c; t% B
# g0 E3 r7 w: W0 R5 e
中國就係有太多好似你d咁嘅人, 出事後仲要假道學懶理性, 講埋d乜9影響香港聲譽嘅廢話;
0 k: S+ n4 ~3 J% w, ~早十幾年, 韓國日日示威, 日日擲氣油彈, 又唔見有人話影響韓國聲譽?! F0 B1 V' K1 t& x& Q
對付不公義的人和事, 理性的表達不滿永遠是無法成功, 適當 ...# `0 ~" y3 _- b5 x" o1 }
打狗棒 發表於 2010-8-30 10:36 AM
/ _" P$ C$ s0 g, C, G
宜家唔係叫你同菲律賓合作殺香港人,' I: d1 d  Q2 L. I
講乜春汪精衛?
. A0 @# q. g1 m6 [$ N& {你唔講下唔知幾多萬年前D原始人都係靠打解決問題?
  y3 L0 g4 ?4 Y3 P5 N- z$ L2010年啦, 進化下啦, D思想仲係咁幼稚
5 ~7 ], A& G5 Y* d% P中國就係有太多好似你d咁嘅戇9仔,
9 z+ \% t! m# E& }3 @用屎忽諗野, 搞到好似蠻族咁) `; u0 j4 a1 M; M) l
你咁鐘意搞事, 你唔去叫人同你一齊搞革命, 睇下有幾多人跟你?8 @3 A; m; {( Z: c* ~% F
你都7能懵懵, 只係識講廢話, 其實就想睇香港人同賓佬一齊仆街
最諷刺係甘不濟既菲律賓人民刀有權選總統& @4 C& T; a* R( n( R
8 {/ n2 _+ ?& w

9 _* _, m6 A1 d$ d) b' c甘先進既香港人民竟然冇權選特首
長遠香港人可以借今次事件幫菲律賓建立更民主法治既制度
( ?7 L: p1 `* t  p+ N宜家唔係叫你同菲律賓合作殺香港人,
5 F1 a  a; ]6 `" y3 }講乜春汪精衛?
7 k0 l+ S: v3 O) J4 \你唔講下唔知幾多萬年前D原始人都係靠打解決問題?
+ b5 f/ t" V% a/ b' T2010年啦, 進化下啦, D思想仲係咁幼稚+ \8 x$ b% P# @0 U+ D! s
中國就係有太多好似你d咁嘅戇9仔,
1 k$ `0 b6 \6 L0 ]6 H用屎忽諗野, 搞到好似蠻族咁
2 t3 n6 X  C0 [( |你咁鐘意 ...( F0 H9 h% ^) ?
jojojojoj 發表於 2010-8-30 01:39 PM
& T6 w5 v  H: G7 p

6 ~0 [* a- J% m1 p/ N算吧啦
+ e) E2 h  K3 L7 D! v# @再同呢啲思想如此天真的戇鳩仔理論,只會浪費生命
6 u8 m' g0 C" T+ d$ J2 O# D3 ^
7 n6 ~1 }* T& m9 Q算吧啦
6 T& q: z* S% s& |9 \7 O再同呢啲思想如此天真的戇鳩仔理論,只會浪費生命2 r1 L* X0 ~7 d, M9 I0 t% O8 R
Watchman 發表於 2010-8-30 10:25 PM
! g3 v7 W; c+ f
2 v" }! C; I" F, j( E- a2 i0 k
只係覺得, 如果因為自己既不幸, 去針對晒人地成個種族, 9 \2 ]# ^5 B% F0 s2 t/ j7 X
燒領事館比你燒死晒入面D人又點? 咁同個槍手有咩分別?& }% Z2 m2 W# s# E1 D" [
再講多次, 唔係要成個菲律賓血債血償, 只係要番個真相, 還番死者公道
' L1 ]; c. c2 Q( A3 ?唔知點解有人可以講埋D咁唔理智既野, 作為香港人真係為佢感到有D羞恥
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 門多隆通話紀錄首次公開!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。