<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一個十分值得回味的POST
返回列表 回復 發帖

一個十分值得回味的POST

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=109712&highlight=%E4%BA%A8%E4%B9%9D%E5%88%A95 D' c/ [( u- b. `( p$ d
+ |% T$ d# k6 x' u: p! p7 C
我好喜歡看!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
禾係 ........ ....... 電梯男
樓主好似對濕狗棒好迷戀喎
樓主好似對濕狗棒好迷戀喎; d1 }0 ?/ a# p& _6 S# i
盤神 發表於 2011-4-26 07:58 PM
+ W# h8 H% ?+ C( f; k1 C  ^3 n0 `; S( K. O2 |9 w
禾係 ........ ....... 電梯男
悶悶地..... 我又想刺激一下26FUN 既點撃率, 但我又怕人話我呃 POST,% a* Y1 d- [: g* ]7 t6 g
於是搵番以前當笑片睇既POST出來, 同一眾 26FUN member 分享.....4 y1 r( G" R8 I- \9 G
反正狗棒已經宣布"自宮", 我都唔驚佢咬我.....- {  P9 N' O7 T  z' s
盤神, 你是新member, 你認識 "濕狗棒"嗎?
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=109712&highlight=%E4%BA%A8%E4%B9%9D%E5%88%A9& R5 R4 e9 i) s5 B6 g* g

: c2 ]  C, f6 `我好喜歡看!
% Y0 T; S! @& t' F7 D3 _hamsubboy 發表於 2011-4-26 07:51 PM
% j3 I- F; a% i* z6 B5 M/ \' w' `, e; u1 M: d$ p! X& d+ \
講清楚D, 究竟你係回味andyho定係狗哥先, andyho仲喺度, 唔駛專登出個post回味呀? . t, c3 w/ e2 @4 K# Q9 g
  T5 ^  Q) r5 u+ n. t
如果係回味狗哥, 誠心d裝注香啦, 話唔定復活節,  佢會收到架!   
4 Z9 x) T! B$ ~6 K! L6 V' k6 I' b& Q2 \$ i0 T& t$ j% S# E) I
講清楚D, 究竟你係回味andyho定係狗哥先, andyho仲喺度, 唔駛專登出個post回味呀?
/ ~- L8 |# W1 ^1 D0 ~3 O4 A) o  f" z% f2 w6 d! F
如果係回味狗哥, 誠心d裝注香啦, 話唔定復活節,  佢會收到架!    ...
. |- y' ^) v8 IK2K 發表於 2011-4-26 08:35 PM
. h& w! }8 P* N$ d! c  n$ z5 f" F  k' u, A8 A3 b& O/ s3 `
千萬不要復活! 我唔夠佢高分, 佢隱藏到我睇唔到既分數, 我點還拖呀!
' t/ m! v7 Q  ~2 Z) J& ?! X
# u- s5 S6 Z" C7 {+ R之前係上集, 以下是下集.... 好笑的就在這 #105
; u! N4 }5 G* K' k' m
9 b5 J2 a. D& R& o" \http://www.26fun.com/bbs/thread-245132-11-4.html
一 定 會 成 功 。
  }0 Z1 V" B. k( `* c3 `8 `
. ~) R+ Z/ _- y: G+ J% A( ~2 q千萬不要復活! 我唔夠佢高分, 佢隱藏到我睇唔到既分數, 我點還拖呀!
# J/ L' W" U0 l) ^" x: M1 v
4 E- f8 k. b7 M6 c! b! O之前係上集, 以下是下集.... 好笑的就在這 #105
5 D" Q, V/ x" U% g* P
* K3 Y7 `1 P( w+ A: khttp://www.26fun.com/bbs/thread-245132-11-4.html ...
0 j0 F8 j& v5 Q5 t3 Q5 Rhamsubboy 發表於 2011-4-26 09:17 PM
5 s( n; z7 G: m/ P: A7 B9 w% g4 M# E- [% H
哈哈.....做乜又...
+ x9 h( y5 J7 P$ x7 G6 A7 `- X5 M: c8 _0 W( H" u1 m
樓主好似對濕狗棒好迷戀喎
9 t5 T$ C8 o6 D4 b. r& G( Y盤神 發表於 2011-4-26 07:58 PM
7 t# I- l/ i; y
% y# O2 z( Y" @1 m  c3 j" t/ Z! J你唔好叫佢"濕狗棒"呀! 佢好小器, 又粗鄙,
( v9 B# O' X4 P) y2 h; x佢會話:" 請問乜撚野叫"濕狗棒"? 我屌你老 母, 同你地好撚熟呀?"% w1 C6 k. c! t) U5 V

: h3 k9 H5 v. z4 Oe! 即係.....到時亞"打狗棒"就會屌亞"盤神"你的老母
7 H4 m) |2 L3 i6 K
0 P; K4 Y8 M4 a& H( V+ W  ]" g
* a# G6 p& t- F) ~$ |  Jhttp://www.26fun.com/bbs/thread-246464-7-1.html- b  m8 ?4 b( Q! Z
見#65
一 定 會 成 功 。
" h, [7 Z4 F  e; M2 \. T
8 K$ ]+ u- M1 ~1 _( z
哈哈.....做乜又...
% l$ z) a+ K" k. I: ]infjlam 發表於 2011-4-26 09:43 PM
6 T7 H8 O0 b* [/ p

3 U- T1 {* F( Z* F唔洗緊張, 我只想刺激一下26FUN 既點撃率, 搵d好笑既post同大家分享!
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一個十分值得回味的POST

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。