<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » 《自拍》20110429【陳慧琳】@ 尖沙咀 彌敦道 金至尊
返回列表 回復 發帖
冇話唔加

有冇必要8個咁多啫

成張相可觀性下降囉

冇意同C兄argue,,,,,,,
只係有d本末倒置 .....
哂咗C兄d靚相

ps....C兄最近好似先黎呢便出post  ...
chewlun3 發表於 2011-4-29 21:08
做得金牌會員刀唔喺新泥 post 相嫁啦  
我養隻狗今日姨媽到四圍..............
toy739toy 發表於 2011-4-29 09:25 PM
兄台你呢個比喻真係一流
落雨真麻煩, 四張了齗
2210777 發表於 2011-4-29 05:19 PM
22兄唔會係專登去影Kelly?

因你對上一次陳慧琳post好似已經係3年前....巧合連MC都一樣係黃曉君
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=176710
22兄唔會係專登去影Kelly?

因你對上一次陳慧琳post好似已經係3年前....巧合連MC都一樣係黃曉君
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=176710
ATX-828 發表於 2011-4-30 00:02
一心去   豬船 同 九姐至真
一心去   豬船 同 九姐至真  
2210777 發表於 2011-4-30 12:05 AM
冇既
現場有雨紛, 22可能要保護支小黑六
乳粉太勁, 冇開機, 不過仲有人    到喎
冇話唔加

有冇必要8個咁多啫

成張相可觀性下降囉

冇意同C兄argue,,,,,,,
只係有d本末倒置 .....
哂咗C兄d靚相

ps....C兄最近好似先黎呢便出post  ...
chewlun3 發表於 2011-4-29 09:08 PM
人地出相果時你都唔和喺邊到

講緊有冇必要加咁多 logo 呀.....

no doubt 佢嘅資力 and post 相好耐...........

if 減少 logo.....
樓主d張相可觀性更大.....

當然......樓主有佢嘅自由.....

只不過好多呢便C兄都很欣賞 樓主d作品....
只係太多logo 啫.....
(post 相梗係for 人欣賞/分享其作品).....
之不過.....又係一廂情願....

if 大相 size 增大一倍另再可多10張....
我哋仲唔飯應

if 樓主防人盜相為先....冇計

say 完
鎂合金砲台 :   Sony A77    /  Nikon D300
碉堡座 :           Sony 77AM   /  Nikon MB-10
多用途小距砲 :   Sony 16-105   / Nikon 18-70 / Nikon 18-200
中程變距砲 :     minolta 80-200/2.8 HS APO
強力多向照明彈 : Sony AM58   / (Nikon SB-910 ....8/7/14)
目標 : 大小通吃....係靚女就auto lock on....不論有否知名度 ^ ^
jpeg直出、600萬像素、推光only(if any)

操砲員 : chewlun3
^_^
我一向由 entfun 到 26fun 刀加 logo, 外邊偷相嚴重
2210777 發表於 2011-4-29 08:54 PM
100爸仙支持C兄,LOGO多畢是問提禍,總好仁地影既相淨係德個頭,連FASHION CATWALK刀係德過頭,夠景係影時莊定化妝,不如佢紅磡開間相舖,專幫人影車頭相,不出3年,可以去西九買凱旋門
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » 《自拍》20110429【陳慧琳】@ 尖沙咀 彌敦道 金至尊

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。