<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 摺錢的最高境界
返回列表 回復 發帖
Originally posted by greatzelda at 2005-3-6 09:08 PM:1 ^, K4 Z3 A3 Y8 b% {# L. ^
最頂3個我都想學,之後的玫瑰,心,key果d我識摺,我有果本書
+ K; m. j; P3 t' d本書邊度有得賣 ??
Originally posted by greatzelda at 2005-3-6 21:29:9 `* ]# s7 [5 A1 L5 Z2 ^
yes,1個心既我係人地個銀包見到時已經識,雙心就麻煩d,都係一張一百攪掂
+ u$ g- O1 j" k' y5 _1 E. O0 S" J- |我以為用2張100摺tim
係3聯有得買,我以前買時50幾蚊,唔知e+仲有冇,因為我去左外國幾年lu,要既我搵搵,scan post上黎啦
勁呀-.-
" D1 o, K5 i% w- J( \* \( o我都想知點摺
Originally posted by greatzelda at 2005-3-7 17:43:$ f1 t$ m- a+ C2 M6 M# O6 s3 @
係3聯有得買,我以前買時50幾蚊,唔知e+仲有冇,因為我去左外國幾年lu,要既我搵搵,scan post上黎啦
' c( f3 F  @9 t, b2 K( o好ar9 k0 y( k6 H6 z. m6 l0 d/ f8 f; ?
悟該你
Originally posted by greatzelda at 2005-3-7 05:43 PM:
* B% ^1 ?, y: H7 r3 f& k+ [' b 係3聯有得買,我以前買時50幾蚊,唔知e+仲有冇,因為我去左外國幾年lu,要既我搵搵,scan post上黎啦
9 R$ q+ W! \: {9 W2 B
wait for your good news..
Originally posted by greatzelda at 2005-3-7 05:43 PM:3 R4 V6 O/ Q9 b, }* z7 F
! \/ r  {2 o4 A; y! \' x5 d
好想學呀唔該晒
最愛劉綽琪 & 陳妙英^^
哈哈哈哈~帶帽= =
尋找他鄉的(性)故事
快dpost啦!!
  d2 k8 @3 E3 x& M. Z好想學啊!!!!
好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好 3 ]3 b# }" r$ ^) d1 d
好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好 * O' I4 e9 x" |4 n8 o# O! T: ~! l
好好讚讚讚讚好好好好讚讚讚讚好好好好讚讚讚讚好好好讚讚讚讚好好好好好 - F9 g& T/ q# }% _, U; k9 U) A. k, l
好讚讚好好讚讚好好讚讚好好讚讚好好讚讚好好讚讚好好讚讚好讚讚好好好好
# Y% t2 R0 j% ^3 I  _3 O4 L5 {( G- q好讚讚好好讚讚好好讚讚好好讚讚好好讚讚好好讚讚好好讚讚好好讚讚好好好 + O2 S/ a6 D/ a3 S1 O
好讚讚好好好好好好讚讚好好讚讚好好讚讚好好讚讚好好讚讚好好讚讚好好好 # k4 X/ b1 z2 X6 ^! h" A9 d
好讚讚好好好好好好讚讚好好讚讚好好讚讚好好讚讚好好讚讚好好讚讚好好好 % n3 H) w7 w! J  a0 u
好讚讚好讚讚讚好好讚讚好好讚讚好好讚讚好好讚讚好好讚讚好好讚讚好好好
; d$ \' A- Q, n% x+ i* @好讚讚好好讚讚好好讚讚好好讚讚好好讚讚好好讚讚好好讚讚好好讚讚好好好
3 B5 A4 }  \( [  V好讚讚好好讚讚好好讚讚好好讚讚好好讚讚好好讚讚好好讚讚好讚讚好好好好 5 q! G5 T  \' e# s. t
好好讚讚讚讚讚好好好讚讚讚讚好好好好讚讚讚讚好好好讚讚讚讚好好好好好
8 W5 z. v1 f, ?2 |" K5 m好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好
1 J  ~( L9 e- {1 Z, R$ \/ x  S/ w) l好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 摺錢的最高境界

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。