<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 官欣娜含撚啦你
返回列表 回復 發帖
做個勇敢露姆西人
堅要中出牙
好心啲藝人唔識就唔好出聲啦
netsee 發表於 2014-1-25 01:55 PM
同禾中出牙
每日放150人來港,點包容牙
06年,佢D歌迷嘴佢,都要拉人啦!又唔見佢話包容

每日放150人來港,點包容牙
06年,佢D歌迷嘴佢,都要拉人啦!又唔見佢話包容
160212 發表於 2014-1-25 04:39 PM
CCTVB要包容毒蘋果牙
CCTVB要包容毒蘋果牙
中出男 發表於 2014-1-25 04:56 PM
中出男=毒果代言人

女神都係將外國(大溪地?)果套套落黎香港姐
但係就點都有d分別喇.......

希望樓主唔好咁勞氣啦,我會叫官官幫我含喇

官欣娜講得好好!!! 支持她!

其實她已講得好客觀.不應用有色眼鏡看人.我本身係土身土長香港人,也不太喜歡內地人特別好多新移民.因為他們好冇禮貌,太多例子...

可能文化和生活習慣不同,但100個內地人衰,不代別沒有5個好,如果我一開始就覺得100個衰,用有色眼鏡看他們那不公平.
所以我只會討厭不禮貌的內地人,簡單點講冇禮貌的香港人,像不懂教少朋友的香港人我一樣討厭.

每日150個內地人來香港我都好興,但係政府做成,不是他們.英國也有好多人不喜歡香港人,有時更會蝦/打他們,因為爭英國資源.
如果外國福利好又好易移民去到,你估香港人不去咩?!係人都想生活好點,衰的是香港政府和中央安排,不是內地人本身.
官欣娜講得好好!!! 支持她!

其實她已講得好客觀.不應用有色眼鏡看人.我本身係土身土長香港人,也不太喜歡內地人特別好多新移民.因為他們好冇禮貌,太多例子...

可能文化和生活習慣不同,但100個內地人衰,不代別沒有 ...
dg999 發表於 2014-1-26 12:11 AM
每日150一定要馬上停止牙
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 官欣娜含撚啦你

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。