<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 吊鬼6哥做埋今日唔Q做
返回列表 回復 發帖
打來打去, 只會沒完沒了
倒不如將精力放在其他更有意義的事上
浪子~孤獨就是良伴~
打來打去, 只會沒完沒了
倒不如將精力放在其他更有意義的事上
浪子 發表於 2015-11-9 01:05 PM
打 J 最有意義

540 x 811 PIXEL下載

9西公司我肯定唔會再留低做野,頭先係人地部門做到仆x到冇停手,好唔容易有人頂返個位,可以返倉休息下,點知比入面個家姐話我好得閒,同我大佬講,捉Q番我入去幫手,完全冇停過
6哥不會有未來,不要再看歷史,還能活才是諷刺 故此不用做傻事 讓快樂迴光返照 彰顯那痛苦冇絕期;活著只受罪為何還活著
9西公司我肯定唔會再留低做野,頭先係人地部門做到仆x到冇停手,好唔容易有人頂返個位,可以返倉休息下,點知比入面個家姐話我好得閒,同我大佬講,捉Q番我入去幫手,完全冇停過 ...
66630 發表於 2015-11-9 03:52 PM
家姐 = 臭西八婆 = 篤背脊
9西公司我肯定唔會再留低做野,頭先係人地部門做到仆x到冇停手,好唔容易有人頂返個位,可以返倉休息下,點知比入面個家姐話我好得閒,同我大佬講,捉Q番我入去幫手,完全冇停過 ...
66630 發表於 2015-11-9 03:52 PM
篤背脊 = 打小報告 = 港女八婆至愛
6哥可能仲有工開,啱啱同大佬傾開話想辭職唔撈,之後佢話如果我有心做倉,佢同我一齊向人事部反映,唔洗我調其他部門幫手,如果剩係做倉唔計拆櫃裝櫃,舒服好x多
6哥不會有未來,不要再看歷史,還能活才是諷刺 故此不用做傻事 讓快樂迴光返照 彰顯那痛苦冇絕期;活著只受罪為何還活著
6哥可能仲有工開,啱啱同大佬傾開話想辭職唔撈,之後佢話如果我有心做倉,佢同我一齊向人事部反映,唔洗我調其他部門幫手,如果剩係做倉唔計拆櫃裝櫃,舒服好x多 ...
66630 發表於 2015-11-9 06:04 PM
邊有甘好死實有下文
邊有甘好死實有下文
d228216 發表於 2015-11-9 06:22 PM
聽日上人事部講數,今次穩賺無賠,佢答應就繼續做,唔答應預左唔撈,仲可以將積左四個月嘅怨氣一次過爆發吊7見工個條仆x
聽日上人事部講數,今次穩賺無賠,佢答應就繼續做,唔答應預左唔撈,仲可以將積左四個月嘅怨氣一次過爆發吊7見工個條仆x
66630 發表於 2015-11-9 06:57 PM
你預上到人事部比人圍插
你預上到人事部比人圍插
d228216 發表於 2015-11-9 07:08 PM
比d姐姐嬸嬸圍,6哥係肥豬肉唔係小鮮肉
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 吊鬼6哥做埋今日唔Q做

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。