<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 滿載元老回憶的AV神車「魔鏡號」引退了
返回列表 回復 發帖
本網以前有個女版主 , 講明鐘意睇AV架 ...
迦樓羅女王 發表於 2017-5-31 05:47 PM
咁同你咪情投意合囉
咁同你咪情投意合囉
sarmsan 發表於 2017-5-31 05:53 PM
投鬼投馬咩 ... 一講到興趣 , 人地鐘意捷克音樂  西班牙電影 ,
我即時收左皮拉 ... 唔通同佢講 : 我鐘意捷克AV , 日本官能小說???
投鬼投馬咩 ... 一講到興趣 , 人地鐘意捷克音樂  西班牙電影 ,
我即時收左皮拉 ... 唔通同佢講 : 我鐘意捷克AV , 日本官能小說???

迦樓羅女王 發表於 2017-5-31 05:57 PM
會唔會其實係男人
會唔會其實係男人
sarmsan 發表於 2017-5-31 06:04 PM
唔會 , 因為佢比另一版主食左 , 單野仲鬧到沸沸揚揚 ...
詳情不堪回首
唔會 , 因為佢比另一版主食左 , 單野仲鬧到沸沸揚揚 ...
詳情不堪回首
迦樓羅女王 發表於 2017-5-31 06:07 PM
咁元老未見過既,你都會嗒糖既咩
咁元老未見過既,你都會嗒糖既咩
sarmsan 發表於 2017-5-31 06:10 PM
當年元老係一個有理想既學子 , 呢種文青女神 , 小弟點會唔鐘意???!!!
當年元老係一個有理想既學子 , 呢種文青女神 , 小弟點會唔鐘意???!!!
迦樓羅女王 發表於 2017-5-31 06:12 PM
無樣都得
有樣 ... 唔記得係佢頭像 , 定比網友出賣左佢玉照(太耐拉 , 10年前都有)
有樣 ... 唔記得係佢頭像 , 定比網友出賣左佢玉照(太耐拉 , 10年前都有)
迦樓羅女王 發表於 2017-5-31 06:20 PM
咁你咪又係要外面
咁你咪又係要外面
sarmsan 發表於 2017-5-31 06:23 PM
... 哦 , 我最終於明白了 !!!
我岩岩GET錯你意思 , 以為你問我有無見過佢個樣 ...
(你自己可以睇翻我回文既文理 , 就會知我唔係強辯)

佢個樣 ... 其實真係唔係太記得 , 大概係文青樣羅 ...
咁講真 , 佢吸引我既又唔係樣

但係 , 我幾時話過唔睇樣???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 滿載元老回憶的AV神車「魔鏡號」引退了

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。