<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 星期一晚 yahoo33 又咁靜?
返回列表 回復 發帖
樣衰就睇多個
條PK已經超越我底線
16KjkhafVaQ
yahoo33 發表於 2019-2-27 08:55 PM
馬上拉去斬
團結粉絲對抗黑粉    
自拍男 發表於 2019-2-27 08:54 PM
應該!! 兩個團都有好多粉絲
應該!! 兩個團都有好多粉絲
yahoo33 發表於 2019-2-27 09:01 PM
團結黃絲對付蝗蟲    
點解當時攞到冠軍?? 如果當時有份投票嘅粉絲應該好清楚點樣攞到冠軍
背後粉絲做左幾多野 唔係單單LADIES' CODE粉絲可以做到
係好多其他團粉絲幫手做 當時一早落哂命令淨係投俾LADIES' CODE唔可以投自己本命團好多人都照做
團結黃絲對付蝗蟲    
自拍男 發表於 2019-2-27 09:17 PM
佔多次
日日佔     
點解當時攞到冠軍?? 如果當時有份投票嘅粉絲應該好清楚點樣攞到冠軍
背後粉絲做左幾多野 唔係單單LADIES' CODE粉絲可以做到
係好多其他團粉絲幫手做 當時一早落哂命令淨係投俾LADIES' CODE唔可以投自己本命團好多 ...
yahoo33 發表於 2019-2-27 09:24 PM
小櫻花本命
理論上係可以都係好少數講  
但彩燕 彩玲去到聲譽問題 唔係單單個人討論 係全韓國都講緊 紅同唔紅相差好遠
惡意留言破壞某藝人聲譽 經理人公司已經可做野 背後都係錢問題 藝人係公司資產  ...
yahoo33 發表於 2019-2-27 08:51 PM
我覺得如果無老屈成份 , 齋唱衰佢醜樣 , 咁都會影佢紅唔紅 , 咁 ...
呢個粉絲生態根本就極唔健康 , 點保護都無用

你睇下人地美國D批評幾勁先拉 , GAGA咪一樣仲係係度
我覺得如果無老屈成份 , 齋唱衰佢醜樣 , 咁都會影佢紅唔紅 , 咁 ...

你睇下人地美國D批評幾勁先拉 , GAGA咪一樣仲係係度 ...
迦樓羅女王 發表於 2019-2-28 06:17 AM
Lady Gaga 好索

你睇下人地美國D批評幾勁先拉 , GAGA咪一樣仲係係度 ...
迦樓羅女王 發表於 2019-2-28 06:17 AM
有黑粉又點會健康 大部份黑粉都係有公司僱用
係唔係醜樣大把人一早知 好多人都睇過JYP sixteen
彩燕 彩玲出道前無人講醜樣 出道後都無人講 點解攞到個冠軍後就開始講
某公司心知肚明啦  槍打出頭鳥 唔紅唔會理你 紅會打壓你 你叫兩個17,18歲小妹妹點做好
紅到GAGA咁先唔會理你地講d咩
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 星期一晚 yahoo33 又咁靜?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。