<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 孫楊奪冠後大叫You Are Loser,元老點評?
返回列表 回復 發帖
強國運動員正畜生.....贏就寸鳩人,輸就打鳩人...
光復香港,時代革命
強國運動員正畜生.....贏就寸鳩人,輸就打鳩人...
ThomasKoon 發表於 2019-8-5 01:43 PM
少年冰球       
同意 ... 有D人比鬼佬蝦慣 , 就覺得比鬼佬蝦先係天理 ...
迦樓羅女王 發表於 2019-8-5 03:23 AM
做英美狗我OK
你地一定未睇過加拿大冰球⋯成日開拖。開拖密過你打丁
ericliu 發表於 2019-8-5 02:58 PM
同 Nono 日日爆房
ericliu 發表於 2019-8-5 02:58 PM
D黃絲咁架拉 , 咩都唔識 , 就係度也文也武 ...
D黃絲咁架拉 , 咩都唔識 , 就係度也文也武 ...
迦樓羅女王 發表於 2019-8-6 03:15 AM
我只係覺得好恐怖,我唔想分顏色。而家D人淨係睇自己想睇或自己立場嘅媒體平台。淨係睇個「果」去加以評論,但所有事係有「因」先有「果」。仲有當中嘅過程演變。自己睇嘅可以係整件事嘅十分一都冇。整個社會因為咁充滿分化、歧視。香港人成日追求公平、自由、0歧視。但而家就係不公平、沒自由、歧視(中國)。已經係去到一個好極端嘅程度。係連基本嘅尊重、禮貌都冇
我只係覺得好恐怖,我唔想分顏色。而家D人淨係睇自己想睇或自己立場嘅媒體平台。淨係睇個「果」去加以評論,但所有事係有「因」先有「果」。仲有當中嘅過程演變。自己睇嘅可以係整件事嘅十分一都冇。整個社會因為咁 ...
ericliu 發表於 2019-8-6 01:38 PM
全昭最有禮貌
我只係覺得好恐怖,我唔想分顏色。而家D人淨係睇自己想睇或自己立場嘅媒體平台。淨係睇個「果」去加以評論,但所有事係有「因」先有「果」。仲有當中嘅過程演變。自己睇嘅可以係整件事嘅十分一都冇。整個社會因為咁 ...
ericliu 發表於 2019-8-6 01:38 PM
同意 ... E+好多明明係錯既野 , 好似推阿伯 , D人竟然可以講到大條道理咁 !!!
同意 ... E+好多明明係錯既野 , 好似推阿伯 , D人竟然可以講到大條道理咁 !!!

迦樓羅女王 發表於 2019-8-6 05:55 PM
琴日係面書見到個所謂霸氣阿叔。話親眼見到2歲小朋友中煙霧彈所以預見到將來,所以要企出黎,我就覺得多得佢唔少。

1. 人哋唔係針對你普通市民去咁做,而係該地方開始有一堆控制唔到嘅人而咁做,只係誤中副車,你有冇問過自己前排嘅人做緊D咩;
2. 若果你係罷工示威人市,作為父母好應該了解當時環境好唔安全,本來就唔應該帶咁細嘅小朋友去,定係你覺得你可以教一個2歲嘅小朋友咩叫爭取權益。好多地方已經對香港發旅遊警示喇。你會唔會隨便帶個小朋友去旅行警示嘅地方?
3. 若果你係行過路過嘅,睇咗成個月新聞都知發生咩事,要避免去嗰度同留係安全地方;

唔好講到好似周街差佬真係癲到行行吓街都無差別攻擊咁⋯你去就預咗有人會攪事,咁你拎個2歲嘅小朋友出黎講。無知都還好。明知都帶佢出黎,呢啲叫搵自己個小朋友黎做人肉盾牌、人質
我唔係話支唔支持警察,我只係見好一堆人睇到所謂一堆網上放大嘅訊息。就斷章取義去判斷做判官。社會攪到咁,唔係單一方面嘅問題。凡事有2面,你望人時,有冇望過自己
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 孫楊奪冠後大叫You Are Loser,元老點評?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。