<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » ericliu 有冇興趣?
返回列表 回復 發帖

ericliu 有冇興趣?

一早已說過,不論是甚麼國家,棒球的甚麼開球禮,啦啦隊,甚至是紛絲,當中的索女比例也非常之多。今次先說的是啦啦隊!在韓國棒球隊「韓華鶯」中,發現有一非常可愛、活潑、甜美的啦啦隊員李夏恩(이하은),話說她今年只有22歲。

說實話,那些棒球隊員有此等高質的可人兒為他們吶喊助威,實在太有動力了吧。看著她穿上自己球隊的隊服,加條熱褲跳起舞來,青春無敵。此時此刻,實在說多無謂,看圖最實際。
青春無敵
若發生在香港,就會比人話係雞係公廁又要睇又要J又要話,係咩心態
若發生在香港,就會比人話係雞係公廁又要睇又要J又要話,係咩心態
ericliu 發表於 2019-8-6 08:42 PM
發生係香港,一定比黑警、白衫人輪姦
發生係香港,一定比黑警、白衫人輪姦
DQ男 發表於 2019-8-6 11:49 PM
我想話條女走光嗰個,捉佢係女警黎而且着裙仲要掙脫⋯點樣仲可以保佢唔走光⋯唔好話裙⋯你老牛掙脫都走喇⋯
我想話條女走光嗰個,捉佢係女警黎而且着裙仲要掙脫⋯點樣仲可以保佢唔走光⋯唔好話裙⋯你老牛掙脫都走喇⋯
ericliu 發表於 2019-8-7 12:09 AM

1024 x 577 PIXEL下載

假新聞時代己經來臨
班友盡得戈培爾真傳 ...
假新聞時代己經來臨
班友盡得戈培爾真傳 ...
迦樓羅女王 發表於 2019-8-7 12:56 AM
有得 J 就要 J      
算拉 ... 你覺得佢地真係唔明咩???

我睇左呢班人既言論好耐 , 係FB係香討都係 , 因為佢地道理上就係拗唔過人 ,
所以係好多位都 "選擇性智障" , 講到一D正常人都UP唔出既理論 !!!

好似班契弟話警察係 "毅進仔" , 視點D人去訪問 , 就係咁唔係睇唔起 "毅進仔"
係 "黑警" 拖累 "毅進仔" ...
根本就係 ... 黑衫不嬲都係咁架拉 , 專登制造事端 , 跟住就無限上綱去炒作 ... 簡直嘔心 !!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » ericliu 有冇興趣?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。