<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » XX男 » 其實做籃絲真係好幸福
返回列表 回復 發帖

其實做籃絲真係好幸福

我係民主派支持反送中
支持和平遊行
支持理性討論
真普選保持中立
但我不是黃絲
更無可能是港獨
不支持亂上街阻礙正常人生活
你們都得難分別我吧

做籃絲的最舒服
一知道你是以上一項不是同盟
一就可以開口閉口
說黃絲港獨。。。。全部混在一起鬧
真是好舒服
我係民主派支持反送中
支持和平遊行
支持理性討論
真普選保持中立
但我不是黃絲
更無可能是港獨
你們都得難分別我吧

做籃絲的最舒服
一就可以開口閉口
說黃 ...
大優勢 發表於 2019-8-22 11:04 AM

做藍絲最舒服
有阿爺關照
上街有錢收
犯法唔使坐監
我係民主派支持反送中
支持和平遊行
支持理性討論
真普選保持中立
但我不是黃絲
更無可能是港獨
你們都得難分別我吧

做籃絲的最舒服
一就可以開口閉口
說黃 ...
大優勢 發表於 2019-8-22 11:04 AM
好坦白講 , 好似你咁明事理就更係好拉 ... 但係黃絲何賞唔係咩都夾埋一齊罵???

好似小弟咁 ... 其實基本我都唔係支持送中 , 只不過唔會好強烈反對咁即 ,
所以我係所謂100-200萬遊行果陣 , 除左有少少懷疑數字外 , 其實都無咩意見 ...
但後來又點 , 黑衫人發展到阻街  搶手機  打人 , 呢D係我無可能接受既 ,
表達下反對拉 ... 結果就比好似XX果D人 , 話你係藍絲  撐黑警 ,
"黑" 果D警我係唔會撐 , 但如果你問我 , E+係黑衫人定警察保持緊香港既穩定 ,
我一定話警察 !!!
好坦白講 , 好似你咁明事理就更係好拉 ... 但係黃絲何賞唔係咩都夾埋一齊罵???

好似小弟咁 ... 其實基本我都唔係支持送中 , 只不過唔會好強烈反對咁即 ,
所以我係所謂100-200萬遊行果陣 , 除左有少少懷疑數字外 ,  ...
迦樓羅女王 發表於 2019-8-22 11:37 AM
做黑警最幸福,成日有得抽水

1200 x 824 PIXEL下載

做黑警最幸福,成日有得抽水
港燦男 發表於 2019-8-22 12:32 PM
和她一組也可以
警員拉她走
我又用雙手又拉住她搶回來
但雙手(渣)不不不不是(拉)住她那部位
因為兵芳馬亂我就記不起啦!
和她一組也可以
警員拉她走
我又用雙手又拉住她搶回來
但雙手(渣)不不不不是(拉)住她那部位
因為兵芳馬亂我就記不起啦!
大優勢 發表於 2019-8-22 02:39 PM
如果阿爺下次送華為新機,我都去撐警遊行
如果阿爺下次送華為新機,我都去撐警遊行
港燦男 發表於 2019-8-22 03:24 PM
想要部紅米k20pro做後備呀
855正呀
想要部紅米k20pro做後備呀
855正呀
大優勢 發表於 2019-8-22 03:38 PM
想要華為50倍變焦個部,史上最高分影相手機
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » XX男 » 其實做籃絲真係好幸福

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。