<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 李連杰新戲悔辱華人? [樂+]
返回列表 回復 發帖

[討論] 李連杰新戲悔辱華人? [樂+]

李連杰新戲悔辱華人,為拍西片連狗都扮,各位兄弟點睇6 U7 W) U" o! }5 a! j, f7 P

8 D& x$ W$ U8 x+ T[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-4-15 at 12:55 PM ]
Originally posted by charlie007 at 2005-4-13 07:11 PM:7 l2 {. T% U3 I% e" T
李連杰新戲悔辱華人,為拍西片連狗都扮,各位兄弟點睇
$ u- j5 p* g2 G0 k$ C) X/ {
; M% a% D8 s$ e# A% x  N9 |5 |
可唔可以講我知發生左咩事?
Originally posted by crap at 2005-4-13 05:22 PM:
1 O4 K. T% \+ @& j# q6 g6 P8 X& b/ Z) E! V+ W; \& \8 y

1 v$ q* G, P. `0 `* ~2 q! F可唔可以講我知發生左咩事?
+ ]( P# X. T- a& e2 i  n佢係片中扮白痴,仲帯狗 cool ,做鬼佬嘅打狗
Originally posted by charlie007 at 2005-4-13 07:30 PM:+ d2 L' `% ?6 R8 o
) f" j+ ~/ F$ A! q5 x
佢係片中扮白痴,仲帯狗 cool ,做鬼佬嘅打狗
3 L0 y9 x7 N" K1 L
' c6 J+ I( Z- F# h
會唔會劇情真係須要呀?
7 }6 O/ S8 l$ e% o1 J佢海嘯果時好落力嫁喎, 唔似為而錢做呢d野
Originally posted by crap at 2005-4-13 05:35 PM:% o/ y2 [/ d5 ]- {& N' K1 J
$ x2 X. G% B8 P) _3 v& P) I7 h

5 v* K& _) w6 l" Y( L' p會唔會劇情真係須要呀?
( B9 o6 v- U8 b* M/ S  b* d) m佢海嘯果時好落力嫁喎, 唔似為而錢做呢d野
. w( D6 o: Z" L+ Z) q- u3 ]劇情真係須要佢可以唔拍啫
我只能說:
# f6 m% c# W" W5 ^: k' \$ v中國的情緒神經實在太繁感了!~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2005-4-13 06:11 PM:; ~2 h. o; u- w5 P- ~- g) R8 N$ s7 n
我只能說:9 K. P  r6 f! z7 w- F& `
中國的情緒神經實在太繁感了!~
9 i0 Y4 r7 M0 Y7 E; P

2 s6 u2 ~; E* O對,拍戲之嘛。中國人一定要拍中國人正義先得嗎?
! g3 U" B4 O" Q2 u. g7 r! X中國人也有衰人。5 r' t2 T/ z( l& _0 E$ ?4 p0 F
; \& ^8 _* u' I
[ Last edited by 傑傑 on 2005-4-13 at 07:41 PM ]
Originally posted by 傑傑 at 2005-4-13 07:38 PM:1 `+ W  Z2 \- @0 o6 |

/ B6 h! y+ u1 x3 n: @$ p4 l& o4 w4 O( J6 s) S  g1 ^
對,拍戲之嘛。5 U+ C1 m6 M* Q" U8 R' ~" F
中國人也有衰人。
7 b/ n1 q0 H" |% k2 h咪係= ="
摺吧啦
umm...
9 u: Z! U; l6 F) p; ?% R9 Estill better than jacky chan # k. o6 y: K# D, W* b: N. |2 B
fake.....
Originally posted by 甘國武 at 2005-4-13 06:11 PM:; l$ g2 {9 h8 B* n* n5 B
我只能說:
& E  Q8 e6 v3 O) ]# Y2 P# k中國的情緒神經實在太繁感了!~
% I& i+ Y/ k; P. W
今次我覺得你(口岩)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 李連杰新戲悔辱華人? [樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。