<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » 【空間靈幻異次元】 » 塔羅牌占卜
返回列表 回復 發帖
Originally posted by JCer at 2005-5-4 01:47 AM:

奶真係好鬼死可愛既ja~
吓....!?
咁點呀!?
Originally posted by Lincoln at 2005-5-4 01:49:

吓....!?
咁點呀!?
......不如我地返吹水版傾丫,ok??^^"
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-4 01:48 AM:

有嫁,你冇按多次d牌咩??
有呀!
佢只係講張牌係乜意思囉!
Originally posted by Lincoln at 2005-5-4 01:50:

有呀!
佢只係講張牌係乜意思囉!
你冇寫好似Asu咁,寫低d牌同意思呀??
問愛情, 因為我同條女好好, 但有其他女仔鍾意我....

左牌:係解你所問既問題的前因 - 佢話我過去好衰咁上下意思啦.
中!!! 我係花心勁換畫, 亦即就係今之既問題

右牌:係解你所問既問題的現況 - 話我依家乜都有.
中!!! 係呀!! 幾條女o係手.....

上牌:係解你所問既問的將來 - 唔知咩有榮譽.
呢個最騎呢..........

下牌:係解周圍對問題既影響 - 得不到他人支持, 比人擾亂.
唔....都係既, 比女擾亂呀ma, 哈哈. 岩一半啦.

中牌:你所問既問題的答案,結果 - 話我已經簡岩左啦喎~~~
咁都好d

好勁呀!!!! add u points!!

[ Last edited by dexter on 2005-5-4 at 02:18 AM ]
Originally posted by dexter at 2005-5-4 02:13:
好勁呀!!!! add u points!!
多謝dexter!!!
左牌:國皇,認為事情都要有規律,并明了人間沒有不勞而獲的事~~
右牌:皇后(逆位),在關系遭遇到困難,使我無法付出努力~~
上牌:太陽(逆位),面對身邊的小變化,會過分謹慎的去處理^^"
下牌:教皇,要從專家和充滿知識的教師中學習=.=''
中牌:隱者,停下腳步檢視一路走來的歷程,這是你二度面對自己真正內省的一段時光。要在寧靜和獨自省思中聽到源于內心的力量和智慧^^.>.
以上是小弟的塔羅結果~~十分滿意!!多謝你啊~左輪~!!

[ Last edited by neptune1122 on 2005-8-29 at 06:31 PM ]
Just want to say if you really want to use Tarot for prediction
Then one should also use the 56 minors (which then evolved to poker card)
the website only had 22 majors
and the interpretation of reversed card doesn't seem to be accurate
都唔錯....
我問既係事業...都幾準....
佢講中左我驚緊一D野, 所以唔想去面對....佢叫我努力, 就一定成功...
幫手答下,唔該

左牌:係解你所問既問題的前因-正死神(係,我失過戀,仲要失得好慘,條女同左第二個男人走佬= =)
右牌:係解你所問既問題的現況-倒隱者
上牌:係解你所問既問的將來-正國王
下牌:係解周圍對問題既影響-正正義
中牌:你所問既問題的答案,結果-倒塔

咁係咪即係我同而家追緊條女有希望..不過最後都係分手收場呀...555555555
愛死雷凱欣
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » 【空間靈幻異次元】 » 塔羅牌占卜

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。