<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地鍾唔鍾意食榴槤?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by trista_cheong at 2005-5-27 18:32:
' e* T# g& W0 K& N+ j
9 D' S/ u: l& _# d! t! t/ c# x& J/ W, P! J, \6 L; A* M
0 x3 z' C  A" D' U" H
no
1 @0 Q, `/ E- {7 u# \9 R  p# Vsmell good:cool:
$ _8 f7 r. ~! k6 r5 X1 @( r2 R我想嘔
唔鍾意食
1 i% C3 t, H$ |; x) u! I' @/ J因為我覺得它實在太像.....大便
Originally posted by 日比野達郎 at 2005-5-27 09:37 PM:
( [# I6 g8 `# \5 k6 {5 w' i/ y唔鍾意食4 M2 c+ G9 u" c6 s% {; V0 ?5 ~- Q
因為我覺得它實在太像.....大便
3 A5 o* F$ I* A, X% ~% D9 o9 k對...口感好像=.=
膠少陣當幫忙
我唔係太鍾意, 最多一日食一個
Originally posted by Dr.anger at 2005-5-27 09:38 PM:; `, G6 N! h; C5 Z0 F1 e: ^$ _" ]

2 W1 a- j" ?7 h. ?對...口感好像=.=
9 i: D3 G% B/ b7 C
口感係咪我就唔清楚喇
% L6 C" W; m: Z" t: `& `我見人食嗰陣時睇到舊榴槤由隻手同個口分開嗰吓,嗰D絲勁似屎
Originally posted by d228216 at 2005-5-27 09:43 PM:
. \, y! h2 S# Z+ V我唔係太鍾意, 最多一日食一個
. y( Y4 A0 Q! Z* J9 ?
4 k  l4 a' w& N8 }可以一日食一個~~
  [2 p) F4 }6 v0 T5 B. N, X你同我講唔係太鍾意食~~~唔係啊化~!?
Originally posted by purplefish at 2005-5-27 11:08 PM:
7 m5 o+ I- e, \4 a  J
1 `: U* D" J4 d8 ~4 R, j6 @: b- u3 H! q3 b8 J1 B( e
可以一日食一個~~9 F5 s1 Y) [9 b" Y* E
你同我講唔係太鍾意食~~~唔係啊化~!?
, O$ h6 L  C$ ~0 a/ E
一日食一個 不等如 每日都食.................. 依家D 金?頭 $5 磅 very 抵食
細細個聽老豆老母講話我食
5 z, j8 m& `; T( x$ y/ M而家我唔食
Originally posted by 月月鳥 at 2005-5-27 06:08 PM:
5 U! q4 j3 g+ E' u* g- b# D5 Z* v! `6 f; f' j$ q
reason ??
' J, g" D2 x- ?, [0 y1 Itaste good ??
0 a1 f! Z  t2 f4 c# o! F0 Q+ `/ J2 r, J- C7 k) }$ ?

; y/ E6 q  k; D6 g1 A# a原理就少少似臭豆腐禁
YOU'LL NEVER WALK ALONE
估唔到咁多人同我一樣鍾意食呢d野' g1 T/ Q1 C! P$ F! g" K/ [) x
其實係有食既技巧既....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地鍾唔鍾意食榴槤?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。