<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 假如有一天我突然消失,请不要找我。
返回列表 回復 發帖
Originally posted by yutik at 2005-6-3 05:24 PM:5 W4 A; _* B1 y5 X7 H4 x
你好似同甘國武一樣, 被人boycott
* ]. P4 K7 c: [: i! ?! l6 Q) b' X& s$ S+ t" M" b  R" N
情況有些少相似, 但篤少 cute 好多, 我会好掛住篤少 d post 架
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
放心% q! {& p0 U) w! x% ]1 F3 \
我唔會
我愛學而~~~~
與世長辭
喂,呀若望岩岩瓜左冇耐你又話要跟埋佢一齊去?咁點得架??
愛死雷凱欣
你幾時消失,點消失法
Originally posted by 本篤十六世 at 2005-6-3 15:38:
$ h0 Y0 A" p4 c假如有一天我突然消失,请不要找我。
: n, O/ _( u& Y/ e. T
找你??? 找你替死咩???
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Flankly nobody give a damn!
Originally posted by gettinglay at 2005-6-24 11:52 PM:
3 ~# Z& x5 x0 A8 X& P1 TFlankly nobody give a damn!
% X$ S+ R$ S; I( }3 G4 |: X9 \
Frankly, nobody gives a damn!
Originally posted by crap at 2005-6-4 02:29:
6 ^: p& Z/ y% t
9 D& m: ]2 r$ _2 F7 I
+ C: s0 f! ?+ s4 o阿篤篤一向鍾意引人注目嫁啦
! F3 T9 N$ r: n3 ^# _- J唉,博出位...@@$ n' ]& m) U2 S( n
你尼個topic真係好無聊....7 ?; w& v% B% |8 [$ X+ Y
都唔知你up乜...( t% x, A. I; A% g. {) j- a
! |/ d; g1 q; d) K8 U0 H
你消失,對我們其實無咩損失...in this forum...
3 ]6 O" S% p# l  M! J所以搵你做咩...你鍾意潛水咪潛水囉..

14 x 15 PIXEL下載

個topic真係好無聊~~!!

Originally posted by 大波仔 at 2005-6-25 04:44 AM:/ o/ N& g( f! I7 _  \

: I- Q3 u0 H( H: K唉,博出位...@@
! c+ Q0 ^) Q$ p9 X9 P你尼個topic真係好無聊....) j/ D. Y+ @8 k; K5 X+ z
都唔知你up乜..." ?3 q, [" G3 K+ V$ K' G

; B" g( J4 `  s# Q6 [0 \; D你消失,對我們其實無咩損失...in this forum...# k+ N1 u) O2 A3 y
所以搵你做咩...你鍾意潛水咪潛水囉..
- g7 W# n, C6 Y/ [2 f, [5 T( W6 Y

( e+ \+ g) p+ d* D! G
9 K% O! _) K' ?: r/ R' J3 B7 O1 tVERY AGREE~~~~~!!! WITHOUT YOU,,,, DO WE CARE~~~~~~~!!! GO TO HELL LA~~~~~!!好無聊~~~~~~~~~!!!YEAH~~~~~~~~!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 假如有一天我突然消失,请不要找我。

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。