<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [奇想] 有d法律問題想大家解答下[+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by at 2005-6-10 08:06 PM:6 ~9 j0 ]" T: Y; B# v: U% _
; v3 U, w( J7 x$ }" S
我問過白小姐,佢話自殺唔算犯法架!+ [. C# w6 ]. W0 l" j8 I; V
白小姐講既野,謝律師敢唔信?
9 G6 q8 i9 t+ x7 |2 V
咁我可能要問下毓文先得啦.8 V# f! X. a" [2 R! p
但係成龍有犯法,因為佢虐蓄
- r' `% r* ]! x9 mPETER佢沒舉報有人打交
係26fun度-四面楚歌,草木皆兵-
成身著晒火既外籍人仕<==好明顯己經犯左行為不檢啦,極有可能犯埋危險過馬路而導致交通意外(見到對面馬路有個.....走過來)、企圖傷害他人身體、恐嚇等罪名~~~~
看貼不回, 發言灌水, 小白至此, 永逐版區
唔!" Z1 @' E- s% ^. [1 E
好深!
# g  C1 ?" u4 q4 L* e# d我都係小D上黎!!
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-6-11 02:10 AM:
0 ^2 I" u4 z3 c我都係小D上黎!!
; e! X+ _' z( m6 i& O
點解?
D人儍架!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-6-11 02:13 AM:+ Y* D- m$ A# u9 N( p
D人儍架!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  k  {  S8 h- V
乜你唔係咩?哈哈
Originally posted by at 2005-6-11 02:26 AM:8 V& o6 o( ?. R6 ?: B
; `2 v8 x, C) r4 X0 m
乜你唔係咩?哈哈
4 ]8 u* ~# V# ~0 D
又係喎!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Originally posted by joebar at 2005-6-11 12:12 AM:; A" Q3 C, q7 \$ ]- }
成身著晒火既外籍人仕<==好明顯己...
2 p; w( u% j! F+ `5 f6 w您講得冇錯!!!
在甲狀腺的世界裡,個條友冇犯法,冇底觸到香港法例,因為個條友可能是火星人(有火+外籍)
9 w( X/ o& U9 n( t. K
' F9 }. s; g: k, O$ Y. j# E# t4 S2 Q但在正常的法律下,該人犯了法,因為佢bringing燃燒中的東西在街上行走
例外reply
Originally posted by happylion99 at 2005-6-12 11:51 PM:0 o0 t2 N# Y. u9 W. D9 x' a
在甲狀腺的世界裡,個條友冇犯法,冇底...
9 Y! H/ `3 u4 C
world you help me to Pushes 高飛 ar!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [奇想] 有d法律問題想大家解答下[+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。