<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 第一屆【EF篤波大聯盟】網上篤波比賽正式開始
返回列表 回復 發帖
Originally posted by william303 at 2005-6-24 08:56 PM:
$ S" f9 i) Z! g& Dxybbq兄請你等一等你已進入四強啦!
* U5 E# b6 p' L, E$ o唔係ar話,咁快?
搞掂..極速輸左3場..= =”
You stfu plz"
Originally posted by nightmare at 2005-6-24 09:00 PM:9 {' R0 ~+ M/ u2 p( M+ t' s3 E
搞掂..極速輸左3場..= =”
& S; |) ]0 D% i$ J佢好勁啊!
依家重有場好激啊!
Originally posted by william303 at 2005-6-24 09:07 PM:
' W& _4 M2 B$ u: P- }/ W5 P, M5 `' m依家重有場好激啊!
, I, a7 L" g: {- c
我想問下...我之後點呀?
Originally posted by william303 at 2005-6-24 09:06 PM:
( m4 M  ]& p/ A. @5 v3 L6 [$ d  r( I; }
佢好勁啊!
6 t4 \* B# a1 f6 k+ E7 [我-6 姐
Originally posted by puipui at 2005-6-24 21:08:
$ }2 V5 Q5 ^' ^& j) T3 w* o# n3 b# }8 y% K
我-6 姐
6 i  R2 L$ d0 F: j
: y4 a& Q$ @+ t! p唔好玩啦..1 D% @  _) I. g, ]. e7 y
你又話唔識打wo同我講= =”
* _! `) q0 q* v我雖然冇玩好耐,但係岩岩真係盡哂力喇..-^-”
You stfu plz"
puipui等一陣
Originally posted by william303 at 2005-6-24 09:11 PM:
% D6 X6 m* u& X8 I" L2 `9 t' S" apuipui等一陣
2 t0 ^* h' k* G6 D4 ]好呀
依家edison 2:1 啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 第一屆【EF篤波大聯盟】網上篤波比賽正式開始

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。