<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [妙問妙答]齊齊重挫高飛和唐老鴨的銳氣![乙+]
返回列表 回復 發帖

[妙問妙答]齊齊重挫高飛和唐老鴨的銳氣![乙+]

有日你返到屋企,發現高飛同唐老鴨不斷講粗口又用緊你部電腦上咸網(重係收錢果隻)4 }' s! t% @& B5 _$ {0 G& h
於是你就兜巴打落高飛度,但佢仍然好串,於是係就襯佢唔為以從後偷襲唐老鴨個鼻,點知大力
, ^8 d5 E5 \; M) @' t: m過頭整爛面佢塊面,於是我打開佢既面皮睇下,原來入面又係高飛黎GA,重係度食緊吹波膠添,
( l, g) n. I' h1 i咁你會點對付佢地呢!
9 P  `* q0 i6 W7 O% ?- O' H4 n1 F, k( i. y7 h9 e
[我重差十分就可以發動投票,請各界多多幫忙.' x! Y2 h2 C8 k, e' M9 f7 M! H
我正打算推出短篇劇習,大家有興趣的話請支持]  o0 T; `* N% F% J; U' o6 m8 Q
; D1 _# ^- C8 M5 L, y5 V0 Z
[ Last edited by 甲狀腺 on 2005-6-12 at 04:56 PM ]
係26fun度-四面楚歌,草木皆兵-
Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-12 04:35 PM:
# j2 Y" I; k8 @6 e3 \! b有日你返到屋企,發現高飛同唐老鴨不斷...
: g$ k0 ^- n8 o% @( u
甲狀線﹐今次唔夠好玩﹐你等下我先。
呢個行貨咗 d 喎....
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
你有一個鐘頭改改距。。。快D﹐支持你
Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-12 06:35 PM:
' f" z& O  K3 d& `; I我正打算推出短篇劇習
+ R5 z) e! X. x0 }
+ [! t- x& ~* }6 J& \5 N3 M( N: a. }( j咁正?!) T7 p2 c& ~& u" |/ M
快d出喇
2 J/ |, U  J+ F7 C  Z( e) z) e8 |
9 P9 k! b7 J  y% }  T8 @8 j呢條唔好打唐老鴨啦, 我好鍾意唐老鴨嫁~.~
, q4 k4 j4 H/ J
9 _) G2 y  F. r+ Y! N/ x阿高飛我會扯佢條脷然後開個光碟盤, 拉佢條脷落去再閂埋..." D1 Z" J! F  k& _6 L
再用條繩將佢弟弟同隻mouse連接, 然後打CS...
, u4 @/ c( {* y9 A1 l  Y( _* y: Y! t3 s4 b6 u' C8 D
唐老鴨我會收養佢
多謝意見
& O; j. K! h3 P% B& U" E6 U我岩岩加左D野落去!
係26fun度-四面楚歌,草木皆兵-
甲兄, 你咁鐘意酒樓開飯, 一時間靈感到, 學你寫咗篇嘢玩吓, 唔好見怪: M- P) K0 \$ {% n; I8 L
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=54826&fpage=1
* v, T: y" p% Q8 t: t( ~5 J* w- f(thread #8)
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-12 05:57 PM:
& N$ m4 X2 E/ F  S, ?3 I$ z$ @. f* O. _. j! M; e+ B+ _" T: x' N% W- L1 f' \3 @4 U
我當然唔見怪啦
& V7 O3 Y8 b' k0 m希望我地將來有機會合作singgeihot兄
3 C, Z" U& T0 P$ m1 n' O1 l7 A( d
% M9 }- B4 v5 G. I/ |; _你唔嫌我才疏學淺就得喇, 講真, 寫落又寫得幾開心, 希望其他人都模彷吓, 將你呢個 style 發揚光大
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 06:03 PM:: v& M) z5 p' z8 ~* \
7 p! M2 \, i& g. [  h1 T5 k/ n
" n* ]3 Y: f8 R* v* }& A
你唔嫌我才疏學淺就得喇, 講真, 寫落又寫得幾開心, 希望其他人都模彷吓, 將你呢個 style 發揚光大
1 J; }- D% h  H9 d) T
期望見到各位bro. o既大作
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-12 06:29 PM:
" [) v% x  C/ D7 ?
& K2 J3 {% f' w  d6 l. l" Y$ F: J期望見到各位bro. o既大作
+ p# D* K. ?8 `! ]- V6 d& p' G+ X" {  X
不過我驚寫得太多好快会悶親大家...., Q9 u" J3 A$ w- o
$ c5 s# ]3 }# J- p
[ Last edited by singgeihot on 2005-6-12 at 06:53 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [妙問妙答]齊齊重挫高飛和唐老鴨的銳氣![乙+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。