<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 吹吹小意見
返回列表 回復 發帖

吹吹小意見

Originally posted by crap at 2005-6-12 02:26 PM:
9 ?% ]  d" W2 F% o8 i9 \singsing姐,
8 h4 @! {& Y- d$ K1 z( Q! H; K可唔可以做完assignment攞上黎俾你幫我proof-read嫁
3 ]" y- ^6 g' S  D8 ~0 |
* m! r) Y3 K4 z6 Ep.s. 響好文區add左呢條link喇
( r+ _3 A" G& w& m' F4 ]
7 @4 m. w7 c; I你得閒唔該四圍 promote 吓 d 【旅遊特區】, 【飲食天地】, 【好電影介紹所】, & 【英語糸列】 啦, 等個 forum 正面d, diverse d 都好吖
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 04:35 PM:
& B+ \2 P4 v* o8 l
, |+ n' |1 {$ T7 W, ^" R' r( a; {0 c9 A. K$ ~
你得閒唔該四圍 promote 吓 d 【旅遊特區】, 【飲食天地】, 【好電影介紹所】, & 【英語糸列】 啦, 等個 forum 正面d, diverse d 都好吖
0 l& j/ K, u& j' W; x
" }6 a; v- i: l: o/ ~4 S4 J1 u$ Y
sure~$ |  {) c. i" x: j. b  H
我考完試會幫呢幾區同某d版既新活動四圍promote嫁喇~* Z' p/ c$ v& v
我地都想EF可以多元化d丫麻
Originally posted by crap at 2005-6-12 02:40 PM:
0 O- c1 m. ^2 }4 Y' P3 V
7 F* E( {& A- u" j6 p  K
) C. G8 E  K2 D( X! V0 @2 ^sure~
3 |/ u: n% [' P我考完試會幫呢幾區同某d版既新活動四圍promote嫁喇~+ L1 [$ R3 W5 h2 Z, C
我地都想EF可以多元化d丫麻
; }: a" q! U' E! Y. p) @3 E' X$ e, g
尤其係旅遊特區, 威哥好有料, 捉到鹿要識脫角, 如果唔係, 威哥無癮離場, EF 一大損失
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 04:43 PM:# }0 o' A: v2 S+ F' `  M) `
! d0 }; Y7 e6 Y- z- h

, [0 E' D1 I/ I% X( }尤其係旅遊特區, 威哥好有料, 捉到鹿要識脫角, 如果唔係, 威哥無癮離場, EF 一大損失
9 m8 y; H2 {9 i1 S$ [! E5 w
0 ?! q' B3 y, m! X完全收到, 而家威哥都好有瘾, 我地遲下再諗點樣搞大佢, 令大家更過瘾
Originally posted by crap at 2005-6-12 02:52 PM:4 O* W4 A9 G! x

) \8 o. Y1 s" n( B: L4 R& x
4 A! s5 d% N- `$ f# z+ c完全收到, 而家威哥都好有瘾, 我地遲下再諗點樣搞大佢, 令大家更過瘾
7 f8 K6 ~3 m% X$ c3 L  l
1 D' N* g- C' ?8 ?8 A
- Z6 W8 y/ R: R/ d
絕密, 睇完 delete, 唔該
9 W- r2 p0 u2 x/ T2 \- I* g( d
1 i" O+ h8 B$ d" F, c[ Last edited by crap on 2005-6-12 at 04:57 PM ]
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 04:56 PM:
. R1 s- `6 u" H4 D# y9 G* N
" A7 S6 Q, t, Y6 i/ F$ Z0 }6 A+ `' H, z, N; U8 q. ?" B
3 x' k1 f0 q  X
絕密, 睇完 delete, 唔該+ A& L1 j8 e( g9 n) ]- o' [+ x

1 |. Z$ w6 S4 H, e% n8 N# j4 u* }[ Last edited by crap on 2005-6-12 at 04:57 PM ]
& n& r6 Z1 j" l% e; x1 \$ Z

! [) [6 U: q6 I; j) E' |& g9 X唉... 我都明搞呢d活動野好慘嫁喇...4 W9 r0 C( P& `3 _7 l
好似英語系列同旅遊特區呢d較資料性同較深既野預左唔夠人覆...
% k1 @/ o0 H# |0 ^7 \大家要頂住, 暑假就快黎, EF會好多人, 咁個場會旺好多! h% G+ D: R! W0 w( u
如果到時反應好, 有機會就可以發大黎做一版, 好似當初既玩具/ 校園版咁8 W+ O( y1 p: }0 c: Z7 v
大家唔好咁易氣餒呀
Originally posted by crap at 2005-6-12 03:03 PM:
2 A0 V6 N7 J! V
2 ^/ v( K$ T; M" I4 a3 j- o( D6 f5 C4 g
唉... 我都明搞呢d活動野好慘嫁喇...
8 @! P: ~" P* x  d" k
. V& r; D  M7 M2 p4 X# c我有提議搞個生活篇 (因為有 d member 唔入吹記), 不過如果反應唔好, 好似 BT 咁就無謂啦
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 05:08 PM:2 X0 T- x: `" E; |( E* b
' Q: @& n, Z% `) d9 Y3 W0 K! B8 f
6 Y. F$ k4 V4 B; h$ ~) j
我有提議搞個生活篇 (因為有 d member 唔入吹記), 不過如果反應唔好, 好似 BT 咁就無謂啦
' h: {3 x1 w/ A) H; V7 T4 |9 T* |" }$ \; l% {! q8 f
唔係講笑, 大家既意見真係超有用的9 y0 H. N; l0 @0 s. k! E' s, {
其實而家有唔少新區建議, 但除左你地, 有D其他既建議人真係得個講字....3 p. ?: j; O4 ?3 C* Z% f# L" H
所以最好可以響月尾/ 暑假前搵曬所有有心搞活同既會員一齊開下會, 諗下有咩野可以搞! r/ d' o$ ^! R; \3 j& [: m
集合大家既腦袋(特別係你班知識份子)可能有好野好橋出到黎* ?$ S; l5 I2 d
8 ?. ^* {! I  [- e
不過唔知大家有無時間, A3 j0 y2 U9 `9 ~7 O% v

, E0 Y: [  y1 Y/ }+ L! ?2 g[ Last edited by crap on 2005-6-12 at 05:16 PM ]
Originally posted by crap at 2005-6-12 03:14 PM:
! |: H7 U3 x3 Z9 K! X/ K/ H$ e0 r0 G

! H. n: A  R* ~1 y2 P. W唔係講笑, 大家既意見真係超有用...
- W1 e: _- M+ e+ @2 ~7 a$ [

7 I* \( {: b4 U1 R, r贊成, 除咗開会, 仲可以攪 d 公投 同 member 意見收集, member 多 d input, 個 system 健康好多.
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 05:23 PM:6 ]- N# v  U' v
' c) E2 ^$ R3 R9 O2 p" j8 x1 h

3 s# T3 w, H/ [& d2 P8 h% j贊成, 除咗開会, 仲可以攪 d 公投 同 member 意見收集, member 多 d input, 個 system 健康好多.
3 M/ p9 F9 c0 ~# h$ S9 k* @. C* {6 E  g* u0 G, m
收到, 公投可以開完會出~0 K5 L% T* _' x' [, E) r( A( q' O
我諗admin都好想見到大家多d發言
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 吹吹小意見

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。