<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 在EF的日子~
返回列表 回復 發帖

在EF的日子~

我在EF已經四個月了(只得25分><)~~
3 U2 w2 e, R; n( x他令我的打機量由一 日冇一次到一日幾次~1 d/ l" o2 P: s3 {" O8 U3 {
令我改變了我習慣(一日不上EF便周身唔自在)  F7 \" w8 ]+ v  |8 S  I# W
他令我知道我是有氣有力~/ y+ F! H/ d& F
THX~我會陸續介紹人上EF~+ c  p; z- G+ W+ E. ]# ?
大家都講下~
Originally posted by sunman at 2005-6-17 19:33:9 F3 \& a  \; Q& G4 ?" z  o3 l  K
我在EF已經四個月了(只得25分><...
( i! V6 N3 }5 W( A% Q請問咩係EF?
Originally posted by sysykiller01 at 2005-6-17 09:42 PM:
) H0 p. X* D' k: p1 J' @* w9 o0 L, A7 D) Z! h
請問咩係EF?
8 J9 F; v0 K; `/ c, Y, P7 R% D+ ~
5 R, [5 F* T( t' ~
EntFun 囉 ~.~
7 s' D$ ?5 u6 x& L+ f(噴血中)
Originally posted by sunman at 2005-6-17 07:33 PM:
. [+ X) }3 A/ A& x% l我在EF已經四個月了(只得25分><...
9 R, ~: r, `! b

3 G( x3 P" ~* c$ M我而家上來EF的FREQUENCY都好高,0 H8 B" g( U3 p4 K3 P0 A. z
幾日發帖2百幾張,有95FUN~+ U: x4 o5 ^% f9 Z* o
心癮~~5 Y: Z- X2 n) F4 S0 m/ p8 N; R
- Y4 \: i1 C  {$ |) s/ P
[ Last edited by happylion99 on 2005-6-17 at 09:17 PM ]
例外reply
我發貼18x..
5 _8 Z# e6 u$ J  a, F; ]386分...7 n9 O, F$ [; M# ?- Z& J
* X$ L! z3 I2 f+ E
其實好多時都想發佈下主提
; z' q4 y' y( ^0 L7 B# E5 D! r+ ]6 `+ `但每次都唔知發咩主提好.
3 s" p" Y- B; u1 \唔太想濫發..0 O8 r; m: R" `5 ]
可能因為不嬲有個觀念掛
4 Q! x8 i! ~% c) l9 k, P/ J; _6 h貴精不貴多
   犯  O
       / _ O__,
   賤  LL  //  LL &
------------------------
我都好少發,一日唔夠兩個
Originally posted by sunman at 2005-6-17 07:33 PM:: x3 }5 p2 C1 _$ g5 w
我在EF已經四個月了(只得25分><...
: ^5 U% E" z* B2 w
, _$ U: m8 L# R. }8 j; u

$ |9 o5 j! @3 }8 _上個月我才60+ 現在300+- Q) Y: u1 e0 \
0 ?9 G0 |  q0 w! e
只要努力就有希望,我也和你一樣,每天上來這裡2-3次
; I4 _4 P9 s5 M5 n! E: `% H! T它已漸漸成為我生活的一部份了
♀我爱黑涩会♂
☆鬼鬼後援會☆
[EF]GuiGui1989811
me too 啦~雖然都冇唔上EF唔得既感覺
% I# F% {* R- G& \0 z5 q4 G- h" Nbut真係有好多野睇...唔睇野又可以吹下水
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 在EF的日子~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。