<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 抽水王中王
返回列表 回復 發帖
Originally posted by bigfish at 2005-6-23 17:16:

點樣明出??
o係我印象中佢d 陰招連...
很多.不能一一盡錄
Originally posted by wer at 2005-6-23 09:47 PM:

很多.不能一一盡錄
前鋒之中, 佢同舒利亞都算"極品" lor
Originally posted by bigfish at 2005-6-25 10:59:

前鋒之中, 佢同舒利亞都算"極品" lor
咁舒利亞擺明係發老脾或者特登架啦...
雲佬係特登...但佢會扮冇做~
Originally posted by 清揚 at 2005-6-23 15:02:

蘇金寶也
我印象係托尼
Originally posted by pc20001103b at 2005-6-25 10:12 PM:

我印象係托尼
托尼做過d 咩令你咁深刻印象呀?
Originally posted by pc20001103b at 2005-6-25 10:11 PM:

咁舒利亞擺明係發老脾或者特登架啦...
雲佬係特登...但佢會扮冇做~
舒利亞好多小動作ga
佢以前o係英超係犯規最多, 同被侵犯最多o既前鋒黎ga
唔知英超點解犯規次數特別多,所以令到很多前鋒掐水
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by bigfish at 2005-6-26 09:07 PM:

托尼做過d 咩令你咁深刻印象呀?
就俾你睇下啦
http://www.26fun.com/bbs/attachm ... 7&checkid=300f3

160 x 120 PIXEL下載

Originally posted by abcde1918 at 2005-7-3 14:29:
唔知英超點解犯規次數特別多,所以令到很多前鋒
不太同意.還有寫錯字
EF小人物

伯金都有好多小動作
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 抽水王中王

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。