<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 入黎講下你地睇波既第一次(例如第一次睇既球賽)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ---fans at 2005-7-2 02:23 AM:

果時有咩人架? 史塔寶頓去左未?
笠臣入12碼果年?
no
韋西迪加時一箭定江山個年
有笠臣, 笠臣亦係我第一個足球偶像

之後第二年, 即86年我已經學人睇世界盃了
Originally posted by terry369 at 2005-7-2 02:25 AM:

no
韋西迪加時一箭定江山個年
有笠臣, 笠臣亦係我第一個足球偶像

之後第二年, 即86年我已經學人睇世界盃了
me2,細個果時最鐘意笠臣,班尼斯同連尼加!
第一次睇世界盃:98年巴西對蘇格蘭
第一次正式睇英超,意甲:99年
第一次睇到波係圓既同三冠王:曼聯對拜仁
第一次睇波睇到除衫:05年歐聯利記對A米
第一次睇波睇到好傷心:04歐國盃英倫同葡萄牙,英格蘭加時既入球被吹犯規,明明冇犯規的....(個球我仲有跳左起身,之後佢話唔入我d內臟有d痛,痛左幾日= =")

差唔多嚕
摺吧啦
Originally posted by terry369 at 2005-7-2 04:20:
原來我已經好老資格了, 我七歲睇曼聯在85年足總盃決賽以寡敵眾勝愛華頓, 從此愛上曼聯及足球
remmeber me?
I was watching the same match as u!!! (the first match in my memory)
Kevin Moran was sent off!!
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
Originally posted by ---fans at 2005-7-2 04:35:

me2,細個果時最鐘意笠臣,班尼斯同連尼加!
well,, that's Ray Hougton, Neil Webb, Nigel Clough,Dennis Wise, Alab Hansen.........Chris Waddle.. etc.......
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
我第一次係唔知邊年既利物浦,當時係我阿哥睇緊,果時我淨係知有利物浦呢支球隊
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
第一次意外驚喜-98世杯法國3-0巴西
第一次奇遇-2000歐國杯西班牙臨完場連入兩粒以4-3反勝南斯拉夫
第一次憤怒-02世杯球證被南韓佬收買而玩殘西班牙的兩球"詐糊"
第一次興奮至歡呼-04歐國杯法國2-1反勝england
第一次傷心-04歐國杯意大利被踼出局
第一次睇波睇到發脾四-條死雲佬詐死令到韋拉被趕出場
第一次睇波睇到爆粗-希獵贏歐國杯冠軍
第一次有女陪住睇波-04歐國杯捷克對荷蘭
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2005-7-2 10:32 AM:
第一次意外驚喜-98世杯法國3-0巴西
...
捷克好野la.....搞到你有女陪
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by lookityourself at 2005-7-2 11:34:

捷克好野la.....搞到你有女陪
條女系自己架,我捧贊古路夫斯基、尼維特,佢捧洛賓、奧華馬斯,咁咪一齊去了酒吧睇波low
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by brightlee at 2005-7-2 06:51 AM:

remmeber me?
I was watching the same match as u!!! (the first match in my memory)
Kevin Moran was sent off!!
當然記得你, 好難得找到一個同一場波開始喜歡足球的人啊
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 入黎講下你地睇波既第一次(例如第一次睇既球賽)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。