<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 對車路士成功ge睇法
返回列表 回復 發帖
Originally posted by michael86 at 2005-7-7 01:52 AM:
其實總結黎講,車仔成功既主要因素係錢
但係有錢得黎都要運用得宜先可以取得成功

講完
good,agree!

而家d球會要再好成績,有錢吾係萬能,
不過無錢就萬萬不能!!
照你咁講,如果而家車仔比人收購,下季打到好成績,就同錢無關係,咁d球員之前咪又係用錢買番來,同埋我唔係剩係同你講,我係同果d否定球員努力嘅人講啫,其實一開始kakeidevil兄都冇話車仔冇靠,只不過係話錢唔係唯一因素啫,我都係講返車仔除左有錢之外,仲要配合那幾項因素先攞到冠軍
Originally posted by ciger at 2005-7-7 02:05 AM:
照你咁講,如果而家車仔比人收購,下季...
但車仔呢個故事,因一個俄國富豪買起佢,幫佢還清d債,再用天文數字買一堆人番黎!
我知你好不滿個個講佢地靠錢,但呢個係事實!
曼聯90年代初但買人都用左好多錢!
但可以講佢地無錢都得因為之後係當年一班92class青訓打起!
阿仙奴買安歷卡,亨利,龍格堡,韋拉地都吾算洗太多!

但你知吾知車仔而家果d叫"天文數字",非一般人可以咁做,
如果吾係俄國佬(世界富豪排名50大之內,多錢過李超人)咁有錢,根本負擔吾起!!

之前幾季車仔只係浮沉4,5,6位
如果吾係俄國佬d錢,佢地點law聯賽雙料冠軍?
講我知我都想知,等我可以mail比紐卡素同利物浦!
都話車仔係錢加其他因素囉,我絕對唔會好不滿個個講佢地靠錢,因為我都唔係車仔球迷,我捧巴西同皇馬,不過今季我睇見皇馬果d職業態度同車仔比真係冇得比先係到發表下,希望大家留意一下其實車仔d球員付出好多努力同埋好投入比賽,你睇下皇馬班球員d比賽態度,如果車仔都係咁,佢老細幾有錢都冇用
Originally posted by ciger at 2005-7-7 02:33 AM:
都話車仔係錢加其他因素囉,我絕對唔會...
agree wo
我不嬲都講佢地好! keep住就有得玩洛去!!

但係事實係有錢,先有得你加其他因素,所以有人講佢地因為錢先有成績,你都吹佢地吾脹...
投入比賽,上場認真同KEEP到狀態係唔需要錢架,要球員自發先得架
如果講投入比賽,上場認真同KEEP到狀態,可能水晶宮同諾域治都好過皇馬,AC
Originally posted by ciger at 2005-7-7 02:45 AM:
如果講投入比賽,上場認真同KEEP到狀態,可能水晶宮同諾域治都好過皇馬,AC
同意你的看法,還有就是團隊精神...
♀我爱黑涩会♂
☆鬼鬼後援會☆
[EF]GuiGui1989811
Originally posted by 25131988k at 2005-7-7 01:30 AM:

杜奧巴卡華路等等好球員! E句就唔認同
杜奧巴一定唔係~雲佬傷完出返黎仲勁過佢
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-7-7 12:59 PM:

杜奧巴一定唔係~雲佬傷完出返黎仲勁過佢
雲佬既狀態如果番哂黎....
真係冇乜邊個夠佢勁
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 對車路士成功ge睇法

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。