<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 湯馬臣希望留在米蘭
返回列表 回復 發帖

湯馬臣希望留在米蘭

丹麥國腳湯馬臣表示,他希望在下一季可以繼續留在AC米蘭。

湯馬臣最近被傳會轉會到里昂、利物浦或愛華頓。

湯馬臣自己亦承認,有數支球會希望簽下他,但他個人希望留在AC米蘭。

「希望簽下我的球會都可以參加歐冠杯,不過,米蘭是在另一個層次。」湯馬臣說。

「當然,我希望能以正選上陣,尤其在一些重要的比賽。」

「但別忘記,在上季我都曾經有一段時間與舒夫真高一起正選上陣,但之後我體能上便出現問題。」

「因此,在這三年間,我證明了湯馬臣這個球員是可以效力大球會的,那麼,我為甚麼要轉會別處。」
引用樓主個名....

湯馬神....88 la ^o^
湯記都係一般貨色
AC唔要唔出奇
平價賣比阿仙奴好過啦
好鐘意M記廣告妹~ Sukie Tong
下一個女友好似佢個樣就無死
Originally posted by 雷公 at 2005-7-5 06:49 PM:
湯記都係一般貨色
AC唔要唔出奇
平價賣比阿仙奴好過啦
嘩!!一般貨色你地都要?咁難為呀
坦白講~我都想佢走,留o係ac做後備,影響埋國家隊d表現

[ Last edited by 奇 on 2005-7-5 at 06:59 PM ]
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
Originally posted by 雷公 at 2005-7-5 06:49 PM:
湯記都係一般貨色
AC唔要唔出奇
平價賣比阿仙奴好過啦
]

一般貨色... Arsenal 唔要~ 唔要!
Originally posted by at 2005-7-5 18:56:

嘩!!一般貨色你地都要?咁難為呀
我諗住叫雲格開價200萬磅
然後放佢做亨利,柏金,尹佩斯,雷耶斯之後架第5前鋒
出黎頂吓頭鎚或者走吓狗都好
好鐘意M記廣告妹~ Sukie Tong
下一個女友好似佢個樣就無死
繼續係ac踢,就只會加深生不逢辰既講法...
Originally posted by tkk2p at 2005-7-5 07:09 PM:
繼續係ac踢,就只會加深生不逢辰既講法...
一放佢去到第2度做正選....
就會證實佢名大於實ge講法...@@
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 湯馬臣希望留在米蘭

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。