<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 嘩! 嘩! 嘩!! 韋利加盟 AC Milan~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by zz1988 at 2005-7-6 09:47 AM:
基拿甸奴 go liverpool is quite good for him
冇可能~
1. 紅軍前鋒線冇位
2. 係走都去'更有奪標本錢料'o既球隊

唔係話紅軍唔掂, 只不過佢o地太海鮮, 同埋有好多唔穩定o既因素!

留o向 Parma 幾開心呀~

600 x 400 PIXEL下載

意甲的球員大都唔願出國......
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 亨九利 at 2005-7-6 10:08 AM:
意甲的球員大都唔願出國......
睇黎基拿甸奴都係留係帕爾馬多d~~~因為本身最大機會既A米都簽唔到~唔通去祖記咩= ="
摺吧啦
Originally posted by MaxFigo at 2005-7-5 10:21 PM:
韋利同恩沙基兩個老友終於有機會打埋同一間球會 ^^

唔知AC ge訓練方法可唔可以幫韋利重生呢 ?? @@
AC米蘭也將用球員加現金進行交換基拿甸奴,AC米蘭正在與恩沙基進行談判,恩沙基有可能在下賽季回到帕爾馬。”《羅馬體育報》說,AC米蘭將效仿上賽季車路士的模式,租借,外加支付恩沙基的大部分工資,因為帕爾馬根本承擔不起後者的年薪。
Originally posted by 艾奧羅斯 at 2005-7-6 11:17 AM:

AC米蘭也將用球員加現金進行交換...
Gila 唔打後備!

400 x 600 PIXEL下載

Originally posted by 艾奧羅斯 at 2005-7-6 11:17 AM:

AC米蘭也將用球員加現金進行交換...
個新聞邊度黎ga ??
我唔信AC會貼錢送恩沙基走lo = =""
Originally posted by MaxFigo at 2005-7-6 12:34 PM:

個新聞邊度黎ga ??
我唔信AC會貼錢送恩沙基走lo = =""
7月 6日 星期三 05:05 更新
AC或以恩沙基換基拿甸奴

【明報專訊】韋利投效AC米蘭,一向被視為該會囊中物的帕爾馬前鋒基拿甸奴來季會否穿起「紅黑戰衣」頓成疑問。不過,意傳媒指AC對基拿甸奴的興趣不減,更可能以射手恩沙基作為交易的一部分。此外,AC米蘭落實將艾比亞迪外借予升班馬熱那亞一季,後備門將的空缺將由墨西拿的艾利科洛普路斯補上。

AC米蘭與帕爾馬早前未能就基拿甸奴的轉會費用達成共識,引來其他球會乘虛而入。為此AC米蘭決定再加碼,提出以2.3億港元(2500萬歐元) 加上外借恩沙基作條件,並會支付恩沙基大部分薪酬 。而基拿甸奴昨日已飛赴米蘭,準備與AC米蘭副會長加利安尼進行決定性的談判。

另外,在AC長居後備的門將艾比亞迪終覓得新東家,以借用形式轉投熱那亞,後者於一年後將有優先權以3000萬港元(220萬鎊)購入艾比亞迪。至於AC米蘭的後補門將人選亦有定案,該會不費分文從墨西拿引入希臘門將艾利科洛普路斯,但雙方只簽下一年短期合約。
呀, 我發覺意甲d球員真係無乜所謂去邊隊波架喎, 可以一個人打過好多隊, 國米去AC冇問題, 去祖記又冇問題, d球迷好少嘈

相反英國就唔係, 謝拉特去曼聯? 我諗拆左奧脫福都似! 堅尼去利物浦? 我諗佢一定俾人暗殺
Originally posted by 一樓一 at 2005-7-6 01:29 PM:

7月 6日 星期三 05:05 更新
AC或...
咁搞笑ge...?? = =
要韋利都唔要恩沙基....
咁湯馬神呢...?? @@
Originally posted by terry369 at 2005-7-6 01:35 PM:
呀, 我發覺意甲d球員真係無乜所謂去邊...
唔止英超...西甲都係 @@

可能意甲d球迷都慣左d球會打龍通
唔覺有咩咁大件事卦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 嘩! 嘩! 嘩!! 韋利加盟 AC Milan~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。