<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果你有大約$2000, 你會揀邊樣
返回列表 回復 發帖
今年興square cut~買levis o既524 ah~~~仲要淺色o既~
忽然好想加分...........
睇下你自己需要啫,你冇袋用咪焗買袋囉,你有袋用但衫褲唔夠咪買衫囉
Originally posted by yeahchan at 2005-8-4 08:13 PM:* S% v7 ~& k; S9 h; Q5 l8 h
今年興square cut~買levis o既524 ah~~~仲要淺色o既~
4 s) x1 N7 J& G- T4 v
' n- ]  O1 m4 y& d4 R8 y& C又LEVIS....唔好啦
再吵?送頂帽俾你呀~~~

RE: yuripenny

女的會揀袋,男的揀褲
3 I: z' D( s( N( X得$2000,毋得揀,只有Polo
: v# X) n( v) D7 j0 F; _講中你ga心事的話,就起來行動啦...下星期一又可以威威 la......
人生是沒有彩排的!每天都是現場直播!
Originally posted by stone86 at 2005-8-4 07:39 PM:
0 S( j9 q6 n4 z1 vagnes b 的袋質地麻麻喎,好似唔係咁值呀
4 I; J0 _4 k! I* z. t0 Z/ ?買條501牛仔褲仲正啦
6 x- B5 f  I5 D0 p
Originally posted by yuripenny at 2005-8-5 10:04 AM:; ?' a' M3 U8 D: I

4 p8 h9 A0 y, E/ ^- ?, e8 L3 ~4 O2 Q! U8 a
又LEVIS....唔好啦
6 _) g4 m3 L7 j/ J) ]1 a! H5 X
如果要用哂0個$2000,就唔好買levis la......
Originally posted by fmchelloauntie at 2005-8-4 04:22 PM:
9 \# c' ^  N, S, O/ u, e9 G0 K如果唔擇牌子,一定係袋~4 a( @/ V8 b8 a! d
0係上面4個牌子,個人喜歡agnes b 同des gargons~
4 s: Y, p6 m3 ~2 ]: T/ \: ~+ pape 同patrick cox通街都係咁...
& \- v: V8 b  U9 }yes。太濫啦...師拉都用patrick cox@@
膠少陣當幫忙
Originally posted by Dr.anger at 2005-8-6 18:47:' d* H" s/ ]+ ]1 X$ a( l
, a4 |* N. D2 w1 f
yes。太濫啦...師拉都用patrick cox@@
' ~5 Q8 m, }& w  ?) y
大多數都係A貨
Originally posted by ciger at 2005-8-6 06:57 PM:0 g0 _/ v# f; u7 e8 a" x
2 O8 f; W. v1 W. c8 q. j1 l7 |
大多數都係A貨
" B/ }, U1 j4 b  ~' B/ T. v% B係...但攪到cheap晒=.="
膠少陣當幫忙
我会选择要现金,袋给我的感觉=手袋、包包。那是女士用的,我是GG...) i- C8 ?4 |! |6 V0 e  D
如果非要选择物品,我想我要一副眼镜,那也是每天都需要的
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果你有大約$2000, 你會揀邊樣

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。