<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 以下四個名人中你地最唔妥邊個
返回列表 回復 發帖

以下四個名人中你地最唔妥邊個

1) 你 + x8 h. b4 m6 f- D9 O5 M8 H' v5 x5 O7 o
2) 倒王河* S; C9 j9 X0 Y7 q) A5 D: }9 p
3) 大毒廇" y! e: V$ c7 s2 \/ s
4) 霍中西3 ^3 g5 u) F+ ^2 o- Z

+ Q  f& f% I2 }其實想整投票個 frame, 但唔知點整
其實真係冇咩妥唔妥.....
- {7 ~9 s; V# i  G呢4條友都係一些較有錢/名氣的人而已.....# s3 y$ p& t( p; \' O+ o$ |: V
' q" b# y1 `* |' E) K: q
(ps...真係要估一估你d人名= =~)
Originally posted by Raymondkan at 2005-8-6 08:07 PM:3 g1 r  L; Y  ]
1) 你 + x' p5 S: t1 l$ s: O7 P+ ~
2) 倒王河" g6 g' H) f, x& V( i) L& f
3) 大毒廇! Y3 n% v. W; j. J
4) 霍中西
: K; c/ w. b) M1 ]2 Z5 p0 B
  p2 s+ V, i( K4 \0 G; n其實想整投票個 frame, 但唔知點整
1 e# p( z( g' }. F' s& G0 E
答唔到你
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by Raymondkan at 2005-8-6 08:07 PM:$ C, M- n$ F6 L  C- j* i* R* [. s( N2 x
1) 你 + x. I2 ~" a1 U. O3 e
2) 倒王河4 e7 u/ B3 @) ~
3) 大毒廇+ S8 k  n% D& z; [
4) 霍中西/ l0 \4 h: Q) u1 d& R# @  z

& ?( ]& ~, Z/ B其實想整投票個 frame, 但唔知點整
: k! x2 G# O# k2 U+ f
There is a button
雖然呢到冇,但係最唔妥楊受成同成龍
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-8-6 09:22 PM:+ W9 h/ v" @. T  @  h) i5 [
雖然呢到冇,但係最唔妥楊受成同成龍
5 `2 z1 V+ L5 b' {! f5 C/ o點解唔妥成龍
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-7 11:33 AM:8 {; h" g/ g8 d3 q# f
5 F5 s' z6 G5 W- B
點解唔妥成龍
& x( ^5 Y+ F  X" [+ _8 \/ ~% R' Z# g衰咸濕 =.=""
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-7 12:01 PM:; Z* p1 {# A/ B& P' O; t
# s% D( N+ r5 A5 V
衰咸濕 =.=""
) `  K) @) s, R6 I: T
乜佢好咸濕架
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-7 12:02 PM:( A5 ?' C* D6 G) [0 p1 U) B* S' T
% }/ O3 {1 i0 f  [; C+ y5 u6 F
乜佢好咸濕架
  K1 F6 f4 O0 u6 jd人話o架咋, 我乜都唔知
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-7 12:11 PM:/ s- y' i. ~9 Z0 g8 ?

4 T4 s$ C% _' ^3 ^d人話o架咋, 我乜都唔知
# F8 A  V8 _9 F  q% P
原來係咁
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 以下四個名人中你地最唔妥邊個

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。