<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我的增磅血淚史!
返回列表 回復 發帖

我的增磅血淚史!

見到近年興瘦身,真係有d眼火爆!
: K; F/ S& l. [" M/ u佢地身材好地地,都拿錢出來瘦身,究竟知唔知有人想肥唔肥到?!
9 g9 l9 t" X$ w, F& r4 |! S# K! v9 m4 v
記得中一果時度高磅重:
; S$ K* L; c( E/ \8 ~3 k# N, \" d: e180cm(穿鞋,唔穿實數係178),51Kg,IBM只得16.096!$ d7 G1 y% `7 ]5 n( C
後尾我決心增磅,食多d同狂操體能( A4 @" P/ o& c7 s- D/ m6 k
每晚都食三碗飯(後期碗),仲試過每兩日飲一支牛奶/ J: h* o/ p0 b% t5 E3 ?
第一次操體能維持左年半左石,因為病而停左# T5 v! X' k" `3 G& W
之後都半年有半年無咁,但好奇怪,操果時唔重,停操先黎重!$ P' B9 W* e" ?& d; D. J: @1 d
到中六IBM先見得人(用左六年!):' p+ ]5 b) s/ m( `! p8 s4 {. n
184cm(無穿鞋),72Kg,IBM係21.267!7 v. X+ U" q9 r, M) W

; c1 G3 c: t3 R. S' d/ O(我仲記得小四我都未有40kg~)
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
中一178cm: l: m" x: H) Y; |2 c, ^
中六184cm
- V+ }/ d" L* k: Z( u+ |5 Q6 D/ Z5 ]1 @$ S' Z1 K/ T( @* V( a* S
@@
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-13 12:28 AM:
: c: _4 ~+ _4 s. F中一178cm
; b/ R8 @1 T8 A% S2 X. N( K中六184cm
2 o2 P& h1 u4 U8 S
" x$ H) {, Z! m@@
! M) V4 d' C& U$ t$ K- Q$ E8 z你想說太少還是太多?
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
都六年啦,點會高得咁小 @,@ 得10cm都冇
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-13 12:27 PM:8 |+ A( [5 x2 y& o" o' r3 X
都六年啦,點會高得咁小 @,@ 得10cm都冇
; i% }6 w4 B5 Q果時以為180左右夠高,唸歪左.....
* x$ p3 d3 ]$ i驚拉高左,會將增肥效果抵消.....
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2005-8-13 01:13 PM:# T1 U, g8 i( V; z) e; J* Q
9 W5 d. ], o  I% e8 B7 }! D: v( K
果時以為180左右夠高,唸歪左.....
4 v- _8 r: F8 g- p- r/ I驚拉高左,會將增肥效果抵消.....
# m5 |! b8 {# H* T
都冇可能啦
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-13 01:20 PM:
: ^" C+ r6 G5 W) o) y0 F1 z+ w2 w
都冇可能啦
0 q9 a# q* C6 b1 |7 W
why?
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
六年最小都高20cm啦 ~_~
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-13 03:24 PM:
& d2 f" p4 W: W% `# V六年最小都高20cm啦 ~_~
( \4 r- {+ W/ S, r9 q
我咪應該198?! G$ |) ^3 @# K# s" k% A
我同齡果d咁有一半過2米?
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2005-8-13 04:44 PM:
( ^% b% M1 m6 V8 z4 t5 x3 L* }4 l6 A+ g" a. x4 i
我咪應該198?
" s% W% ]4 `) {# ~我同齡果d咁有一半過2米?
/ `: a0 `0 V+ F$ `* R唔係,我係話您高得唔正常
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我的增磅血淚史!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。