<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 04:50 PM:# A" C7 @: Z! g" V8 ~) G
. O  Q$ g& d4 A' D% z( K+ @7 h
你都收收埋埋左好耐喎,睇你唔出添
# ~1 e- J1 Z3 \7 l! @7 h
可惜小妹只睇上你&芬~~
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-19 16:51:: O& z4 S( a0 _4 K! ~2 g

+ F/ ?$ W* S) U' ]( h.......=.=
9 D& }+ T) s, ^* V: c估唔到連你都唔知~.~
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-19 04:52 PM:
) l* N6 Y! Q/ {! p
5 M0 P8 v* p$ m# g- P2 j+ W可惜小妹只睇上你&芬~~
5 {6 M: _9 P% r, S. E$ V
x2
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 04:53 PM:9 y: G1 g4 s# C& z

7 y( V& \& C5 _3 Y7 j' Q* R估唔到連你都唔知~.~
# R2 t0 C( A8 R& x$ d* s; b
開估la
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-19 16:52:
8 l9 I# H9 u- A6 L
  l9 a3 s# _0 X4 ~係就好lor~~~~
1 O) ?- w+ X2 h% d( C你好想咩?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 04:53 PM:
$ V9 j2 A: I; F2 ?- {' y, L1 B/ F; I# r
估唔到連你都唔知~.~
9 K* Q  B) b2 }. z0 V' O
我唔知好出奇咩,我咁純真
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-19 16:52:
( }7 B1 \' u+ E# K' }& o: j2 _2 J* ?$ b5 ]+ Q( O+ W
可惜小妹只睇上你&芬~~
: I, H* R% C) O% b, n/ L# L有d咁既事咩@@"
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 04:54 PM:
* |( f& `4 R* |6 v) c, ?6 _8 S: J1 i% h, ?4 _' q. T
有d咁既事咩@@"
$ T9 f  Y0 e  A+ w$ g
有呀呀呀呀
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-19 04:53 PM:! X5 H  _2 M1 |

7 i; L5 Z- ]  b# D" T  v2 i你好想咩?
1 a5 b% x: G- s$ d
我唔想
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-19 04:54 PM:
8 _" U1 o0 @! |! A- G; i. C1 r# N# _& n" a3 B0 k, X* R9 k
我唔知好出奇咩,我咁純真
' E' o8 ~9 ~, a; Y+ }# i純真.........=.=
1 @; H! u2 Y. B$ rE兩個字都岩你?
【icon小偷™】
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。