<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-20 02:04 PM:
2 w7 T8 n" f2 U- c4 O+ e% c
4 ?0 H6 E- S- Y. ]. R# x幾時
3 |* `7 V! c! W( n& {# {- s
唔想搵
' o9 Q* Y) X9 i  b有次話同wife食完飯
bird jj緊?: S. Q) V9 {; n7 E
潛左水?
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-20 02:05 PM:
7 }  b- K/ ]  C) H: M5 J7 @  A' O- n8 f
唔想搵) t, m& s$ L% P9 M+ W$ H% T
有次話同wife食完飯
0 a0 B+ _4 O1 J! F, W
算啦
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-20 02:07 PM:' r, P0 ^; A! `9 x  v$ ^. o  G
4 v+ }' _( Q# C# v4 A6 i, D' G
算啦
" g/ T1 X) g" U9 T/ p! h算咩?
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-20 02:08 PM:
7 S7 F7 t8 ~6 d# W1 R2 c
2 y) Q% i4 k, r8 J, O算咩?
) U+ G- E# C  n' b4 V算命
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-20 02:09 PM:
/ P! T7 K3 q' B% w3 g" Q% m% w8 m# O" {/ ?* M/ F
算命
& o: x; r9 N2 [+ Q8 w( S
命?: k6 M( g& o9 N: ~
睇相話我今年旺桃花
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-20 02:11 PM:
( T; k" z- m! S. z3 Z1 J3 |
. x; }* @3 k6 ~5 R1 i- X1 e命?- Z6 h$ C9 k" O$ `6 e, s1 @
睇相話我今年旺桃花
7 \4 {# V% \: i7 m* n. `' ]咁有冇扣到女
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-20 02:13 PM:
* }' \3 N" \+ F; \) L$ e( z' w  p: T3 u& }9 [
咁有冇扣到女
0 c* ~- w* j. ]) _& I- ]% J會考為重
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-20 02:14 PM:
, E! d7 l. W# u- K8 u' N' K2 w9 [* e- ~' r
會考為重
5 L* x8 y7 U% e* v8 b  L& j會考完咗啦
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-20 02:16 PM:/ {) [& t6 m0 J

' V) w6 H5 e0 G' J7 c0 h2 V' g會考完咗啦
7 s3 _4 b$ |- m4 Q我未,今年第一年
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。