<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kaixinren at 2005-11-15 09:09 PM:/ ^' L2 M  T( a0 _+ ?' F% l
: j" ~8 B9 f0 u' q
6 A' w9 b! v8 p& K$ U
唔好點名啊!!會給話人身攻擊,要ban 嘎!!
! f) t+ l4 _8 v# g; f+ ]" g3 E, g唔咪個個都系咁
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
鬍鬚佬, 我可唔可以加個連結係簽名到架?
Originally posted by CHECSS at 2005-11-15 09:11 PM:- M* x# u- i) S, t, U
; O7 E7 R$ k; T+ o7 |
o甘我地即係敵對 la !!!!!!!!!!!!
$ z. M  e$ c. Y
做咩咁憎佢
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005/11/15 21:12:$ i% Q' d; A9 f, N3 w' F

7 t6 i- V4 c4 d  i% s唔咪個個都系咁
5 {8 n5 O. I4 G$ i, e9 x2 {% s金衫 and dr 字頭
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by abcde1918 at 2005-11-15 11:12 PM:5 f8 e* w, C* L* a' W

: P8 D# F* r9 ]唔咪個個都系咁
% `- X( y" q0 i+ \' x* F
' j  r5 s' @; t4 a6 [5 r8 U
以防萬一!!
愛情就像離境大堂,可喜可悲,帶你到另一個世界......
Originally posted by AWU at 2005-11-15 21:13:
9 ]( N  Y; X9 P: `9 J' q" g( C* a鬍鬚佬, 我可唔可以加個連結係簽名到架?
( @% {; x  J! b/ m
我唔係鬍鬚佬,可以的
Originally posted by abcde1918 at 2005/11/15 21:13:
( W! x# L6 q) T. `8 c2 b+ ?
6 E. e3 _( b8 }2 O+ e6 `做咩咁憎佢
! Q. W& Q8 Y, |! Y
徒弟仔唔好理
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by kaixinren at 2005-11-15 09:13 PM:
  b8 M# @2 r2 C0 {& D, h4 Z5 R) R
) X7 i! g5 m* v2 }' P
以防萬一!!
/ n) u# B( l4 }2 q1 |/ @, d佢好好人架
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by kaixinren at 2005-11-15 21:13:
$ v1 ?4 x* X% @! _% n5 ]+ E" Q6 X' i. t; q& F) A; i) Z
, R( q' d0 C0 [# \
以防萬一!!
% t, R! }' N2 l; _' G/ {3 Z! |% [2 U+ r7 W
你又唔駛咁, 邊個ON DUTY咪邊個做野囉
Originally posted by CHECSS at 2005-11-15 09:14 PM:
  y: ~, b9 v# \3 F: y
. l5 G% v3 O; l/ `6 P徒弟仔
( Y* [) r2 R3 g) Q6 n問你做咩咁憎佢
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。