<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
不过有点版主真系好耐都没上过来
愛情就像離境大堂,可喜可悲,帶你到另一個世界......
Originally posted by wer at 2005-11-15 21:56:+ \4 t1 V+ H5 o+ n" A* o! m8 s9 K$ J
" p8 s2 e' j  I# t
0 b7 @; k* y7 J4 v- Ower~做咩唉呀?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-11-15 22:01:
8 ]2 K& ]; i' Z; X+ z, v
: {. @* v7 \# d' g- H0 m& v2 gwer~做咩唉呀?
6 V; \/ E. z( \. k, I( ~
傷心
EF小人物

Originally posted by CHECSS at 2005-11-15 22:00:8 _- n6 V! R) a! T0 U
come on , 唔好扣分 and ban 我
8 ?0 g  }7 }( U" w/ c8 ?做咩扣你分,ban你?
  A4 @# q- {, G' s. y# }# t唔好咁細路啦,b仔
Originally posted by 左輪仔 at 2005/11/15 22:02:7 p$ ]9 b& t# T0 M! B
% j* `. ^' c" e+ @. x4 P
做咩扣你分,ban你?
& _& i; x( c. H1 L& r唔好咁細路啦,b仔
' w& F- u+ ~6 h1 _b仔 ?????????
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by wer at 2005-11-15 22:01:4 Y' A! h% t  [! ~' K! ~+ J5 G; O4 m

; g- b, q, {$ v( A- C傷心
2 ]0 ]* |2 r' d: P# I# g: c. C! u
做咩傷心呀
Originally posted by CHECSS at 2005-11-15 21:58:/ }4 @* ~; O. M" I

( s( L# z! H. v9 C5 M2 j) k8 T與我何幹
7 B! |% a1 Y- q! V8 j
佢為你出頭才被ban的,不過唔梗要,佢已回了"老家"報到寫NBA波評~: P4 P. w  n! L& c. V
要是這裡沒有"改善",不久之將來我也會回"老家"寫四大聯賽波評及球星品評~:cool:
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by CHECSS at 2005-11-15 22:02:8 ^, d- M3 }& d; x5 F; y7 \

9 m* {( k. g7 P, qb仔 ?????????
/ z+ D" I1 M0 j" M* y
b仔乖~唔好嘈~左左唔扣你分,唔ban你
Originally posted by 清揚 at 2005/11/15 22:03:
( ]+ }5 \5 U: m0 B! Q" P: m5 ~  ]) \0 }( ?
佢為你出頭才被ban的,不過唔梗要,佢...
" q4 U1 h2 d/ U
thank you , 但我無叫佢去
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by 左輪仔 at 2005/11/15 22:05:
2 T: G1 `- m8 d4 ~9 U
9 K) c2 t* ]  \% sb仔乖~唔好嘈~左左唔扣你分,唔ban你
7 S* m' s  {3 r: k% ~) ~0 m8 w有C仔 , 左仔 無B仔
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。