<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-20 05:02 PM:; u0 i4 L, G% |0 a4 @9 t
- L, r- T; B7 M3 _; H
咁快@.@
) ?9 {+ |; c4 L% L" f我都話閃一陣,比哥
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-20 05:00 PM:) ]% H8 U0 L/ e: H0 e
返黎啦
  t0 c1 X6 T7 z5 j: c$ W, \搞咩搞1粒鐘=="
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-20 05:05 PM:
4 Z7 H$ H( n& w' F6 _
6 @) f8 `% h4 A* ]! J5 L5 R搞咩搞1粒鐘=="
  d- b/ l- V* r9 [* B. x1 m; g唔答你
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-20 05:08 PM:
+ D7 o+ V! Z3 u( u3 z" h6 z5 d8 v
唔答你
8 ?& \& q; S% f; ~; s咩野咁secret:cool:
; s) I. O3 z. U$ K打jj XDD
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-20 05:12 PM:( G. V/ I9 u5 ]
' _9 a7 I3 p$ N% _% \4 b# P7 z
咩野咁secret:cool:
# i% {( P& [! Z) z9 b  ~& s打jj XDD
0 R- D+ B/ b2 H事但
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-20 04:41 PM:
/ i" t1 l9 ]3 D1 v- uHI~ALL
" U. b8 c- l8 E6 s5 }: rhi 左仔
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-20 05:15 PM:7 u) G( W) ?5 y; Q7 v( H; E
+ P1 K# t1 u$ _) ?  U
事但
8 {8 v: \1 f% m3 h* K. `3 Z-0-.................
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-20 04:47 PM:; }) z7 c7 Q( I

5 I, V4 p- r+ u9 C9 r  O岩岩先上到咋@@"
( T& U' B0 f# u! C7 B2 M! Ohi  左仔
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
有冇人鐘意睇星期日pearl8:30套ANTM
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-20 05:18 PM:
4 p9 t2 m, d, g" S3 e5 X4 v( ], ~$ v+ r3 x- B5 N! {
hi 左仔
/ A+ l7 D1 K3 e8 P
雀雀,,有有冇玩考眼光
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。