<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2006-1-10 22:49:: I4 Y) i. t" h0 Y) l

& y$ G( u( R) Q8 e+ h/ ^' cgf話要7-8人車
4 ^2 p& J) V* ~' Q9 v* a

( U5 k" g- \" S& x: {: q4 K) J! ^你死喇~~佢叫你買呢車, 你就唔再係清揚喇~~~你的名字叫司機, 又名奴隸, 專車親朋x友呢度去~度去~~:cool:
Originally posted by 151515 at 2006-1-10 22:50:
3 G' }2 A* `' z/ e
+ ]/ Y+ p3 \# S6 Y" E
# g1 Q9 d) k% y0 J2 i! koic
7 T6 d1 X- l: A) i+ p
7 h  U# O* F" \唔好唔開心啦~~
Originally posted by coolala2005 at 2006-1-10 22:57:
* B4 u$ r4 U. `' A0 |8 ^% I3 n) G7 O& l
+ J/ Q  y( u: L% R
你死喇~~佢叫你買呢車, 你就唔再係清揚喇~~~你的名字叫司機, 又名奴隸, 專車親朋x友呢度去~度去~~:cool:
: `- N+ f3 P" w  v佢話Rx-7 Fd-3s載唔到BB女及將來的細佬妹喎,so要部大D車
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
sleep la 88
Originally posted by 151515 at 2006-1-10 23:06:
2 B; r" z2 }: R1 ]sleep la 88
9 P+ E) y$ d. L+ A88:cool:
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2006-1-10 23:01:2 O/ ~7 Z7 P/ y- H/ x. q$ f
; S9 P; P' x0 Y1 M
佢話Rx-7 Fd-3s載唔到BB女及將來的細佬妹喎,so要部大D車
$ F5 w& i1 G0 _+ B/ K7 M
  y! y" F; g- O- o' h3 s+ q% L
你唔好落"嗒"呀~~~~一失足成千古恨呀~
0 e4 d7 b3 _- j: j0 d6 `0 V
) X! X; m; K2 \  K揀"揭背"五門車好喇~~~~
# I4 @) f% F( g& U, V6 }載得五個人, 後座要成年人sit得唔舒服o既, - [7 `8 [2 j9 |7 p3 B* a2 S  Z
"三個"細佬可以sit a long time 呀,
Originally posted by 151515 at 2006-1-10 23:06:3 t' }( m% u# A8 e3 }. m5 {$ u
sleep la 88
' H: X, d7 B" n0 e/ a( R# Y% W5 t, Z& `: q; Q2 Z- T& K7 E
88~!
Originally posted by coolala2005 at 2006-1-10 23:13:( [5 a- ^2 i, h* {! }
: p# b; P* [$ s
0 l- d" {: b  S% V1 w  s# s+ k2 z
你唔好落"嗒"呀~~~~一...
( x: c! n0 Q4 k. {4 x* q
車一定換,未知換乜
'性版討論區"
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2006-1-10 23:16:
# r; C: @( z: y3 C- P( G0 S3 n) m6 e: c8 b
車一定換,未知換乜
% _# J0 {" D: J3 j# f
7 t& n8 V, y% q  n2 F8 w
換唔係問題, 但真係唔好買7人車,
+ O* I: }) k9 F" a' w3 D一來車價貴(好唔抵, 唔應該咁貴), 二來之前講(奴隸), 三來食油食死你~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。