<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2006-1-12 23:34:
1 H  x  ~: {. x2 O! c5 `. i! N5 q$ ^: c& E/ N# J0 @
佢點玩女先,搞到痾咁好笑,咩奶油呀?
" ^+ H% L1 b% a2 @4 D做衰野多自會比天收
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 左輪仔 at 2006-1-12 11:36 PM:
% v+ ~% a& R2 q* X2 @1 w/ c6 h* _- I5 q) A% u! ?; o7 n: G
不是嘛,我地都係冇咩緣
- w/ L' Y: P& I/ K7 o' ^
咁又唔係既/ {2 P5 p$ n; ?  q
今晚要睇形事精輯檔案
Originally posted by xthmkn at 2006-1-12 23:35:
, Z& z4 V  U7 C6 j& t3 G( I0 x* a
9 W) z+ T  s9 k/ ^( W# i9 |可能女玩男呢
6 Z8 S5 l9 Z" [6 Q! g6 H唔排除呢個可能
Originally posted by 左輪仔 at 2006-1-12 11:38 PM:5 K/ x) N: d' a
) @3 v) E/ m( e
唔排除呢個可能
8 u  a5 @# A5 T. l% Z0 q
nth is impossible
Originally posted by xthmkn at 2006-1-12 23:38:
( [* l) f# Z  `- \) o( U
* p( [3 T0 m1 y5 U- \! T咁又唔係既2 N+ W) {5 {9 m2 N6 g
今晚要睇形事精輯檔案
: |$ K5 C  l* A# m' H6 }" z
同道中人喎,死野
Originally posted by 左輪仔 at 2006-1-12 11:39 PM:6 N& K$ m3 x! @9 v8 R
+ Y" T- k; K4 A! k6 |
同道中人喎,死野
: ]: ?: h3 m6 W; P- T我唔記得睇琴日果集
: R# W4 ^+ }) ~* r) z; x2 U0 S* ?' c/ N" O) t0 M+ M; d: {

8 i: A. }' L- }4 z' J8 s5 s邊個死於土裡
Originally posted by xthmkn at 2006-1-12 23:39:0 T" I) ]7 ]; E* `/ |! c% j* D

9 z$ I% \. r& e  A! g/ Inth is impossible
4 u6 @0 ^- V% A; Z. e爸打~你岩
Originally posted by xthmkn at 2006-1-12 23:41:
$ s6 J+ t2 a) z# W' m我唔記得睇琴日果集" }! y' Y* w$ T9 \+ o9 F( J
邊個死於土裡
/ H6 g; O; m' o1 X; k琴日果集我都冇睇呀
Originally posted by 左輪仔 at 2006-1-12 11:43 PM:6 P( x) K; G, D' H. g  R7 l& _

+ j- q% U1 l# N! _琴日果集我都冇睇呀
2 x, M( U. W/ a7 d# U! M
錯過了  
xthmkn~~~睇圖~~~嘉華大廈紅色圓圈, 明白嗎~?

sexy shop map.JPG

sexy shop map.JPG (192.9 KB)
800 x 563 PIXEL下載

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。