<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by coolala2005 at 2006-1-13 11:25 PM:
$ j2 v8 o4 l! L3 l/ u- a" y2 I7 U+ I' C3 G/ D- V; ~$ X3 f
, R+ c$ i  d# j+ c& M6 G
係9人呀~
! Y! ?% M* e; r; Z咁咪9西囉:cool:
Originally posted by 清揚 at 2006-1-13 23:25:( i, b9 C$ \. g, D+ m) }
/ _# l- r" r9 G& Z
忘本要減分:cool:
' G0 M+ q9 h* O' m- ~5 s+ u  G3 z3 J, b8 e( P+ @
減完俾我
Originally posted by ckyckk at 2006-1-13 23:26:
/ a2 X4 X& g; K- b! y
& ~7 O) B, \0 f- }! G0 y8 X咁咪9西囉:cool:
( T" X* a$ a$ `. w- r' b' s
2 X! c0 M" U/ ?
Originally posted by 151515 at 2006-1-13 11:26 PM:' C: i. Z9 s/ s, X

/ U* |! n, v0 R: o1 q; M: j" J$ S
) l' q$ L- {1 D: @我外公只教我哥哥飲酒
) p3 B: e  c" e5 t' ^; p: h我沒見過外公,未出世他已走了
Originally posted by 清揚 at 2006-1-13 23:25:# C5 W  u' [! J% F- b
1 m/ Z# {* B  d! M7 R7 l6 m
忘本要減分:cool:
$ E: [- V! J! n" ~! x

3 e+ ~; {; Q. m: ]% b我又記得啦~~~~~~加返分~~~
Originally posted by 151515 at 2006-1-13 11:26 PM:( y" ^1 M" g4 o$ r$ f5 t4 R9 M
, U4 n  Y7 `1 f/ x8 ^- P# I
5 g8 r5 ^5 H+ [% _" O
減完俾我
5 c' ^' c, F( t% A4 m人心不足:cool::cool:
Originally posted by ckyckk at 2006-1-13 23:26:
, q2 d. b: [- s/ V4 y" o! y) r: W' M8 F
咁咪9西囉:cool:
# N) \" Q1 V. {  Z. f6 [' U9 |
2 d) i( F, t6 n) \, q3 S
係都9公喇~~~
Originally posted by 清揚 at 2006-1-13 11:25 PM:
8 _( \0 p- G2 ]* Y5 r6 h
  [+ k9 X$ t" v& Q% K( v; @1 ino ,要多謝外公,小時住在他家,佢只會比半碗飯我食,每朝要同佢去跑30mins先返學,做完功課仲要陪佢去公園同D伯伯捉棋
' t  D. X5 P3 |: \佢生活算健康,不煙不洒吧
Originally posted by 151515 at 2006-1-13 23:26:
2 P0 p* C$ X5 F& @$ D& Q' O4 W. ?% s

9 k$ D3 F9 a8 c/ L. ?我外公只教我哥哥飲酒
$ t' B8 O& ?3 a$ D8 S3 `; c2 V
我外公外婆仲不停教我四種語言,一時廣東,一時英文,一時葡文,有時仲用三種語Jam粗口
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by ckyckk at 2006-1-13 23:30:
4 [. _; b4 `" v+ d; K
/ y; \# B, @  i! ?; L4 a佢生活算健康,不煙不洒吧
/ B( e, x2 V5 E5 \7 b% u9 v酒ar
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。