<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abcde1918 at 2006-1-24 16:59:3 D" o8 z+ J# r

- L! I8 m: Y* M% x. T6 \' g4 z做咩野???
6 I) r2 u9 E& S' y# P  q
你做野未,如果係,做左幾耐。
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by abcde1918 at 2006-1-24 16:59:1 y" e/ e' Q) G8 S1 o( n" g
: N+ e5 z# m, j# ?5 u  Z
你呀哥呢
- }  ^4 ^" |, Q2 D" W
- T( `9 @7 V& g# J8 J一樣
Originally posted by 機密 at 2006-1-24 04:59 PM:
; Z. x4 B3 i" ~! e  W: [, R鍾意錢唔係罪,不過要知道『取財有道』,富貴不能淫、貧賤不能移。+ _7 C% e" y9 ?' ^
1 C% ~% x% L' n4 ]/ W  Q1 v6 Q' u
同時,學生時的責任是『讀書』,咁就得啦。
2 o; q. X' N# |% b* j7 I: a0 `
我都冇淫
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 機密 at 2006-1-24 05:00 PM:/ g- w2 v' W9 f9 S2 h

4 ~; r, A" w  o你做野未,如果係,做左幾耐。
  X. f7 p: {0 O咁你呢??
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2006-1-24 17:00:
$ r- {; D1 d" Y8 t4 v, e- B# f: H* Z, }8 l9 y
我都冇淫
" a+ v8 l7 x6 D1 y* K( T! Q$ K

# Q; m7 c" R1 u' d% g$ e  L' dx2
Originally posted by 151515 at 2006-1-24 05:00 PM:
/ M. m/ C" i: z. r) |+ ?; N7 j! w4 l5 Q1 d. B

! @  T- l( k+ w9 Q一樣
/ A& j6 A/ U2 k7 I9 w: G
唉唉
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
最緊要知足。 起碼家陣有食有住有網上,你都算OK啦,你睇火燒那個小妹妹咪仲慘,廣西那些仲大濟。
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2006-1-24 17:01:! J# t( f" U( |* [8 c
最緊要知足。 起碼家陣有食有住有網上,你都算OK啦,你睇火燒那個小妹妹咪仲慘,廣西那些仲大濟。
3 ~2 N" F/ U+ W+ P4 r8 F& z
0 j- a) k; J; N* i0 c) S
88 la
Originally posted by abcde1918 at 2006-1-24 17:01:: r) {( e* j8 g4 [

- u* m) \  n; d" s咁你呢??
  a$ o, ^: q7 @0 P2 N
17年
網上身份誰不『機密』?
之後新年有排唔得閒
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。