<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by garycheung at 2006-2-9 12:14 PM:- k  D: H2 W5 q

( u+ e+ ^3 P* ]6 {皆因佢掉左銀包
5 r- z! i8 |; z$ w7 ^! ]
! g, J- A- C. ?$ h  R. x9 p  W0 e( j1 [0 _4 t
原來如此~' Z$ a2 |; a, o4 I' |
我都試過3,4次...
hello everybody
Originally posted by CHECSS at 2006-2-9 13:25:. s2 q: B6 {9 o
; L$ w/ T8 K0 ]5 d7 b/ }/ L( K( j, ]. ~+ ?
你個e-mail address好似有問題~sent唔到mail比你~有冇打錯呢~再pm我吧~~~( J9 \+ n/ N8 s' O3 _4 Y
p.s. 可唔可以比你個電話no.我~pm比我吧~
woooooo!
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2006-2-9 20:22:
3 M: a% B9 T" W: gwoooooo!
$ d  l4 J3 u8 l4 _* E
1 y, b3 D  `) r+ a演唱會好睇嘛~~~
Originally posted by coolala2005 at 2006-2-9 20:25:* s: A) `  l% p( E2 u
+ Z% G5 ^, k. u1 _. L+ @

/ Z) F- ^8 n  Y, h7 U8 K演唱會好睇嘛~~~
3 O2 c) E3 g- S) a, m" ?6 S4 Iok la  u, s. J, X6 U' l- y# l' `; h
好似廿幾又睇
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by coolala2005 at 2006/2/9 20:13:
; _( L+ I. {/ X$ A7 Z# F+ f0 T: T$ [( |  m. t( r$ I
8 n# U) ~$ K% O; f
你個e-mail address好似有問題~sent唔到mail比你~有冇打錯呢~再pm我吧~~~; T" e( w" U' r8 I
p.s. 可唔可以比你個電話no.我~pm比我吧~
, }6 F& p0 j9 o# cpm 左 la
Originally posted by 清揚 at 2006-2-10 13:08:
( x0 B3 n3 A- x( W2 t, N. a% o2 _. N; v3 [. x. V
ok la
' C' \1 ^4 t& `% z好似廿幾又睇
+ s% Y$ N- B1 p. k0 k

1 ~9 a$ n8 R8 k* u! G, oeason chan~~~
Originally posted by CHECSS at 2006-2-10 13:11:9 j) W/ u  Z* o

& V% d: O* k0 P( ~pm 左 la
- P' F6 D/ V) o7 f* q
1 g# Q) }1 O! Y, w5 C得閑call 你~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。