<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by no.21 at 2006-6-29 09:25 AM:8 q5 J6 c. S$ X4 @
# n4 [+ n5 F+ c, Q0 N& V
冇人叫你管港男,叫你好好睇實D白痴狗咋,同我有仇果三隻ar,abc,假人,M字頭86尾
/ b1 p1 c$ P0 p( w, `
體育版又唔係睇肉版, 更加唔關我事.
Originally posted by d228216 at 2006-6-29 10:52 AM:' Y2 g0 h2 j7 K8 w; W

- w% G7 q6 ~+ K% I  s! c+ E9 h體育版又唔係睇肉版, 更加唔關我事.
, X# [3 X2 h2 y0 M
唔好理low,ef沉咋麻,影響唔到我,我都冇感情留系度
Originally posted by no.21 at 2006-6-29 02:54 PM:
, d: y( T8 B2 S
6 E2 e5 T6 @* b4 F4 z唔好理low,ef沉咋麻,影響唔到我,我都冇感情留系度
, v7 v& Z# r  g; Y) K6 n
Originally posted by d228216 at 2006-6-29 03:51 PM:
& @* }$ M1 @8 b" p9 p" X4 X: v" c. _7 Y
' f: ]& V) \4 ~  l1 v) W$ n; }笑乜ar???
Originally posted by no.21 at 2006-6-29 04:00 PM:
0 d6 Y+ k" u: ~9 u$ p3 ]8 i4 e1 Q0 k2 c
笑乜ar???
& L1 Z) ]) R! z% u5 ?# W>>>影響唔到我<<<
Originally posted by d228216 at 2006-6-29 04:03 PM:
+ C; R* {( f5 l( L$ L  f4 h; H3 S& ?5 w% E% ?
>>>影響唔到我<<<
9 [1 c( W/ E1 t0 ?(EF死吧)+ K2 K% f  [4 H* ~) @# B
我都系養傷玩多兩個week到,玩寸D
Originally posted by no.21 at 2006-6-29 04:06 PM:
9 q& a; X" {/ r; X' r- S" P, N) i/ Q6 D$ y5 o
(EF死吧)
& ~% `4 B+ }: M我都系養傷玩多兩個week到,玩寸D
/ Z$ K5 \" _/ E0 W7 i
7 U8 e6 \& L1 P2 i到7月13日, 賭咩??
Originally posted by d228216 at 2006-6-29 04:09 PM:
2 T: s/ t6 F9 O, y
8 A4 y4 n, O/ X3 M4 L' Z4 J+ U+ K; p; D! L8 V
到7月13日, 賭咩??
2 y) I8 X4 o9 c" p
um~我都好耐冇上黎,你輸梗
賭咩??
Originally posted by d228216 at 2006-6-29 04:23 PM:
* E; [0 _) l% b( |( h賭咩??
2 s3 M" c$ M- n; h, l1 `
你話
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。