<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by d228216 at 2007-6-20 02:02 PM:
/ v% L  t4 {& u7 N% T7 \7 v! Z% K8 R0 K/ _* O0 V+ w% A
你唔好出年至覆
9 o: l; m7 [8 d我真係想出年至覆
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 米多人不怪 at 2007-6-21 07:02 PM:
& j, Y8 B) S& ~. L' \. J: @; K.......................~!
1 Z# C1 D4 w* S; _
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2007-6-22 12:33 PM:
% c4 i+ M; Q8 h1 ^2 F) T( b9 Q0 L  n% Y! I, Y
我真係想出年至覆
& u# Z' [- O' m2 b; R* ?: Z泔無良!!!!
Originally posted by abcde1918 at 2007-6-22 12:33 PM:8 N/ ^) p9 Z/ K+ W0 M5 I* j  [$ F

& L5 ]* I8 b+ u8 }6 c, h9 v
9 D  x$ N" q& D- r: D
Originally posted by d228216 at 2007-6-22 12:44 PM:
+ H/ M1 e2 g+ F" i+ k8 M% w# ?8 @* {' f7 V1 f2 e
泔無良!!!!
0 ]6 X1 T+ y" d$ G; {
我都唔想
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 米多人不怪 at 2007-6-22 07:05 PM:+ J6 H8 z5 ]! t$ T' C' m
7 a0 y/ i1 @4 L
1 t2 q+ Q+ o) \/ Z* ?
你頭像好似唔多掂
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2007-6-23 12:05 PM:% _8 y6 |) w0 m. U3 t
( ]9 b* s4 g9 {9 ^/ k
你頭像好似唔多掂
, _6 K5 ?8 D# w& K4 N4 u" k; z- I
Originally posted by 米多人不怪 at 2007-6-23 12:56 PM:
9 P% `  d6 h9 N0 j1 C2 t/ b4 j: f$ D0 T5 Q% w5 E* ~
7 S& h& U" R2 s# N你係咪唔識打字???
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2007-6-23 08:01 PM:
: z% h) H! C  z! o! T' @& N- B- d3 g
你係咪唔識打字???
) D+ M2 @9 e) Z% B  t7 H
唔係..............
Originally posted by 米多人不怪 at 2007-6-23 08:05 PM:, }. _& `( U" J5 f6 z

, I4 k2 R8 t/ L7 G- O/ [% C唔係..............
) D# Y5 [8 J8 k4 w' B8 c1 h我明概
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。