<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-22 15:31:$ D5 X0 F/ J* s% V" D8 C

; ]- {' _. U2 N7 bX2
, q: r6 ~* T9 J: f& rhi~九仔
剛做完野,9 g  C/ f: d1 e. x; ?
上來吹下先3 A, R/ O3 H# H1 P  o
不過一陣老細唔知再會唔會找我呀
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by roykenroy at 2005-8-22 03:32 PM:/ Z3 }- i  t+ h* V2 r, ]% Q5 Z0 X
+ [: C% h$ H: m) b) x0 [; O9 n
ok 啦...) E/ |2 I3 s! n( x4 v; Q

- w" M1 V$ R: W  {! t8 ]' o不過你好似又upgrade 左喎!!!!
5 D* O6 `0 F) _% Z+ [9 P你又知~~~9 b' \" C7 C4 @$ C9 M! Q; f
暫時睇中左部dell...9100
Originally posted by stone86 at 2005-8-22 03:31 PM:
3 p5 O, k0 s+ O% DHI ALL9 m/ t6 q4 m; e0 W' g* Q

! {& {, e* X1 T行過中................
3 n8 k2 O/ x. y, E( B$ |hihi~~石石  亨兄!!
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by stone86 at 2005-8-22 03:33 PM:% b, O+ Z& u5 \. i
剛做完野,
9 j; g+ z. i* \: m1 z( [4 G上來吹下先( X7 m6 ?& d  K, E8 y; o
不過一陣老細唔知再會唔會找我呀
$ ^  b" c5 _) k  M
hehehehe....其實石石做咩???我有冇問過,,,我唔記得左
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-22 03:32 PM:, W' N$ m; v  ^, w9 A  o

: P5 p4 Q* m# x4 m7 K( ?9 Shi~石石9 q$ ~+ z) g: f/ s7 P" p
你個msn呢?
8 k# L+ T2 c+ F; L, x5 E
未呀" R# t9 K8 p6 M$ Z/ U; y$ j
在公司又開唔到
& ~1 ]- y  ?( u5 r返到家又唔記得
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-22 15:34:
& }3 u( x" S5 u3 ~$ i! i
8 r  ?+ t$ I8 y  Y; U: Mhehehehe....其實石石做咩???我有冇問過,,,我唔記得左
( h( v0 B# T/ `" @7 [( {咩事唔記得我呀?
Originally posted by Asurada129 at 2005-8-22 03:34 PM:
# i2 v9 U! N  t: z' P0 e9 a6 f' `3 V
. p9 I, Y, Q: x( s( d3 [) ^hehehehe....其實石石做咩???我有冇問過,,,我唔記得左
1 W# H: O& d2 Y* D; |9 ~  Q
me too ~~
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-22 03:31 PM:
  j  |1 k: R$ s/ Y! o: E
: w$ L2 s1 |. \  N2 x# Z* A$ TX2
0 Z. D. }/ U1 F2 U! d
九哥
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by stone86 at 2005-8-22 15:34:
) Q! N$ G9 L. M7 y6 n3 f9 W- e: `
未呀
0 K# Y5 l$ I9 E2 K0 z- c  z在公司又開唔到
( K7 l: ?) l1 s- w1 ?返到家又唔記得
& r% B5 v* D/ x
今晚要開喇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。