<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by mingP at 2005-8-22 10:27 PM:9 D$ c( o$ m; I& G* v( B7 y

! c6 k- k$ ^: e习惯o左嘎啦~
  X; s: A& b9 n/ b, m原來佢一直都咁對您
Originally posted by mingP at 2005-8-22 22:27:
" r& a1 W; t) K' {+ `2 `
8 j: y4 N% h$ v4 P$ R习惯o左嘎啦~
$ H0 n( {: B1 \: B" Z- F# ~
你會唔會有還擊佢既諗法呢?
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-22 22:28:
$ {" h4 f% C. e
4 ?' R+ z3 T. Y( d; P6 w- l3 G咁死得人囉
  ~. V8 P* Y  ^( U5 H3 f
等你仲以為立腸咁好蝦丫喇:cool:
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-22 22:28:  @8 A% P& v1 j- I8 D
# D9 J4 R* _. a0 f7 F2 d4 m2 ^5 n
你會唔會有還擊佢既諗法呢?
/ I2 C, a4 ]0 c' |4 l
比我就會
EF小人物

Originally posted by wer at 2005-8-22 22:30:8 O/ }* }- ?& z+ Y6 [9 n) o

# D. a8 u. t2 b. N& Q" O比我就會
! Q/ ^( w5 ?. u' i3 o' I你會點做呢?
Originally posted by 左輪仔 at 10:28 PM 22:28:& l9 O9 E, q( z* ?

8 D4 B5 V# A" @4 @! W7 V3 C8 V: a你會唔會有還擊佢既諗法呢?
3 k' Y0 h( `5 Q- Z6 j7 p, y哇~~~我想她會~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-22 10:28 PM:
, I; i- J* n9 m$ l' n( I$ W9 \
" F( t1 ^9 Y6 a) u* z5 p: W你會唔會有還擊佢既諗法呢?
5 ~, Z- A+ `5 d; `要喇...
Originally posted by mingP at 2005-8-22 10:27 PM:; @1 l# L/ n3 a3 }. N

0 H! s! l  T7 ~2 b习惯o左嘎啦~
2 M" z0 H* p; K# ]2 f; W- W1 P5 N$ g
/ \+ A; ]* o. e. Y. |( c- S* @" R2 L- \
小米,你之前係唔係搵我呀?

時日太快 無知的小孩 一晚長大
有些愛 身邊擦過 無奈眼光未放大
才明白 能活於一分一秒 當下仍愉快
咬緊拳頭 不怕捱
青蔥歲月會跑得很快
Originally posted by 左輪仔 at 10:30 PM 22:30:
5 W  b6 @) H; Y/ D8 T$ c# F# g4 M- U4 @- Y
你會點做呢?
( {8 Z% i5 V' ?* I5 P% U1 w開槍啡我!
Originally posted by 笨小孩 at 2005-8-22 10:31 PM:5 K" ^! W  q/ n
7 z; w5 x: X& C1 M( ^, S3 A5 e

1 H1 I8 ^3 I5 O, Y" O* X小米,你之前係唔係搵我呀?
3 J% U6 _3 y2 [1 Y$ W$ q/ H冇呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。