<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 22:28:6 Q# q0 y1 x$ g3 o9 d2 u

: E4 \  k0 y: j) M如果我係女既話,一家好"lum"啦
4 q0 M0 x# i/ ]  ?0 K" r1 v: k
! b1 O# I, f0 e2 H9 z3 k2 f死野,我唔係問你呢d呀,我咪問你而家返咩工呀?
6 \6 q: i) d; @1 G! _/ r" ]

. _* H% d* a- k6 u$ y"他抖緊" 咋死野哈哈...* ^8 h) o* s. F/ m
過埋個暑假唔洗陪禁多人先搵工啦....
You stfu plz"
Originally posted by nightmare at 2005-8-17 22:30:
- |+ Y: L& g1 e* _5 B) p9 L$ W: w& j+ y5 Q+ O3 d
4 Y; h2 v' W$ l
"他抖緊" 咋死野哈哈...6 D; D, g/ l% f6 a
過埋個暑假唔洗陪禁多人先搵工啦....
" w; o; ]' D9 B3 ?: E/ p咁又係,仲可以周圍"目及"下d囡囡添
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 22:31:* K( m8 q2 M' H/ l8 ?6 S

+ ^) M, W) k4 b- l咁又係,仲可以周圍"目及"下d囡囡添
/ h3 ?7 @3 V3 R( P% Z

% v" a" y0 h4 \/ @: V6 y. t佢地呢,冇人講野既= =??
9 {( R$ {0 O: p. h5 h" n我打機先,d fd係度話我掛住上網喇...= ="
: _* \* a- y* D佢地打機冇我win唔到呀,你知啦,哈哈哈哈!!
5 N, u: j, m" jbeibei先~~探視完畢
You stfu plz"
Originally posted by nightmare at 2005-8-17 22:32:5 }4 L9 p# {1 C3 ~0 ?# c& A3 I

+ r1 V, D0 H  w( p$ @+ @1 U& n, v' a1 j1 n& q1 W  {5 t
佢地呢,冇人講野既= =??
5 P& L$ T* R1 h- T* C3 _我打機先,d fd係度話我掛住上網喇...= ="& r( _1 r5 s" V" b
佢地打機冇我win唔到呀,你知啦,哈哈哈哈!!0 v# u, x5 \6 R0 g  X
beibei先~~探視完畢
6 [' O$ D/ \9 \佢地睇電視@@"
& J, o5 Z% L6 n, p) o. H' c6 nok啦,睇黎高手黎喎; m+ u' Z* g7 g4 R: j( G, }
咁唔阻你喇,慢慢打啦,c u ~
路過中~~~~~~
近期主打動植物笑相
Originally posted by wanmankit at 2005-8-17 10:45 PM:
) @$ q: ~! H6 [- `. }1 }路過中~~~~~~
' m! Z- W- j- h6 Z
hi~!~文傑
Originally posted by wanmankit at 2005-8-17 10:45 PM:
( `! T/ Q1 W  `' f/ J/ C2 c路過中~~~~~~
5 \6 q) w& a- Z' A5 y+ y/ a
發現左啦!!!!!!!!!!- L8 _) V6 }' p9 \$ f" X

/ T8 F5 @: f+ l/ h( Phihi~~kit
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by wanmankit at 2005-8-17 22:45:
" K* R$ ]/ E! r: k# ^, B路過中~~~~~~
3 |1 c+ O, ?" v9 S! ?+ D
hi~條仔
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 10:53 PM:
5 c+ N" L/ J# n: A) p/ J. H- B& j7 h8 l- T. F3 V& T
hi~條仔
2 y  K1 ~2 D& Y/ g! K
????
no ppl .......=.=
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。