<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-23 02:29 PM:
* O" G& b$ z3 q$ O# j0 n; s3 I/ C3 u) c7 h- O, T4 c- z
咁咪~~囉
$ ~8 d, ]! z- k太遲喇!!!!!!!!!!!!!!
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by wer at 2005-8-23 14:28:% S$ x7 y( k  c' q% t
我回來了
! R+ K+ F6 P. {: j6 D+ `5 rhi~wer
Originally posted by roykenroy at 2005-8-23 02:30 PM:
' @% r& r" D# }4 @( u6 g2 |, A4 A3 W5 X, Q1 P0 E+ U
太遲喇!!!!!!!!!!!!!!
0 z* N9 D+ q, C& U4 T
我屋企有人嘛
頭先出街見到個低B佬
& b% B4 \; H% o6 Z8 |在街上大唱大叫
EF小人物

Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-23 02:32 PM:
1 h) ?, ], O" A. @# ^0 A! X- D9 y' A2 I
我屋企有人嘛
9 L* U7 v, s3 C/ R/ o) A$ v4 I) U咁又典呀??
咪咪咪咪咪咪
Originally posted by roykenroy at 2005-8-23 02:35 PM:
% {4 F9 l: D5 z9 f1 x
# {0 I. h+ ~+ z8 \7 m1 B" C咁又典呀??
6 E+ o/ t+ G' f' ]唔可以咁咩咩咩
Originally posted by roykenroy at 2005-8-23 14:29:
% Z* k# x5 }7 V* g咁聽日呢?* t2 D1 o+ v& d: @
**************************************& ?1 _% y8 b$ \
hihi~~wer
3 k: i5 T6 V- m5 e1 ~
聽日要呀
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-23 02:36 PM:
# u! x& ?9 ?$ e6 K. o+ \& Z/ _# Y/ p3 F
唔可以咁咩咩咩
/ }6 w7 A7 Q% [0 z! d% [) I4 A唔可以扮羊呀?
咪咪咪咪咪咪
Originally posted by roykenroy at 2005-8-23 02:38 PM:
3 o8 `4 ~, V' l" A# M4 i& m, F0 I  g0 |, p2 k* I/ g; k- E
唔可以扮羊呀?
7 u0 E' C" A% V8 w9 q唔.,,,,,,,,,
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-23 02:37 PM:  e" m' o% J4 n! |% c; s

, s. g6 D8 q' j2 `聽日要呀
" ?6 x2 d7 |' T2 j3 s/ u後日呢?
5 |4 W  [, u* W" b) v3 I' Q. [, ^% w9 C: d! d
8 Y5 O' `: g: X
* W( X- H; d3 n0 k; P: Q4 i$ e9 q
好~~悶~~呀~~~~~阿~~~~左~~~~~~~~
咪咪咪咪咪咪
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。