<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
00好掛住你啊!!!
hi~~八戒
Originally posted by mingP at 2005-8-23 06:07 PM:) s/ y+ j+ j7 C: C0 x4 w2 _
00好掛住你啊!!!
8 e' o1 ]# h' b. O* K2 z
我都係呀 >3<
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-23 06:07 PM:
* b5 _% c( F* f$ D3 ?7 @$ `8 vhi~~八戒
# n, K9 a7 g: e. L$ ]邊度????
【icon小偷™】
Originally posted by twh1110 at 2005-8-23 06:08 PM:* P. m7 e9 v, I: \0 H8 t

1 v* T1 ~8 M, ?4 w5 R8 J/ N邊度????
& b2 H( S& Z* ]你o麻
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-23 18:06:
5 y$ G. ^' _0 ~  O2 P0 M. ~) P3 p/ p& x( {
你成日o既度療...女仔o麻
$ r2 Z; @* p1 T4 E
我似d咁既人咩?:cool:
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-23 06:08 PM:
# ]  K2 z7 k4 G; }2 R. ]3 `8 G2 Z) ~2 i: [/ A+ {; w# |
我似d咁既人咩?:cool:
) @' D! [% @/ l) \+ C3 n' J) R1 Z
係o既話使乜似姐:cool:
Originally posted by twh1110 at 2005-8-23 06:08 PM:) I2 w+ i" k# a2 I8 U

4 R; n  [! m3 ]# y6 x' X邊度????
$ I8 T) L3 {# z7 D# j, c係google search都好多八戒>3<
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-23 18:07:; N) Z0 p0 G# o5 U. p* g
/ P  V# i/ C/ F9 v9 M, n
呢d係處世之道:cool::cool:
% z4 p1 v2 n& D7 D3 P3 j係囉,00,唔好再收埋喇,現返你d獸性出黎啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-23 06:10 PM:+ K2 o! I- u! B2 `% p

3 F6 x, B6 s0 ~/ Q  O! w& Z5 ?係囉,00,唔好再收埋喇,現返你d獸性出黎啦
9 X0 j3 }* P4 _6 e. b/ a- A
=.="
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。