<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-24 12:23 AM:
! g' @0 m8 x) e8 S, b% s3 z- D開估~
7 B4 B( i& o. m1 n  R- P8 t* y9 F3 `( ^6 _/ G% v9 s! u; r
櫻花,,櫻花其實好短命: I8 [1 X/ T5 H* J- F% I
日本人其實對生命好悲觀,唔重視,,已經對生命豁出去..........神風敢死隊........  {! J1 c# T# [) |

Y$ y0 z+ z4 m. W8 l9 T+ ^+ ^) F老師up的,仲有d唔記得
/ a& x6 _: n; H3 E5 q! C係呀,前排日本燒炭自殺潮
: m" }5 F: `* a* e* m0 X' j/ F星島都講過~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2005-8-24 12:27 AM:: Z! n) m& s4 N  @0 [- l

0 W) s8 X$ h5 M" i! Z5 ?  b係呀,前排日本燒炭自殺潮9 L1 f- Y- R/ V' u0 L8 ]7 m9 C, S/ `1 C
星島都講過~
- Y( m% y) @9 Q4 m5 w/ ]* iD日本好鍾意燒,
# }% a( o9 `" R6 |3 a2 [+ A5 q
9 ]! t. q" |: x; i- [(估唔到您都睇星島咁healthy喎)
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-24 12:28 AM:' m# T" T5 [( {2 Z! q3 D

6 Z  w4 j8 y- {D日本好鍾意燒,6 A# j' f) ^/ }. a  h' A
- i, p, m( u7 P% g  l. t
(估唔到您都睇星島咁healthy喎)
' {  Q: K- b7 p& A9 X: H5 E我睇south china morning post
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-24 12:29 AM:
6 d/ M5 w# r$ H
2 @  B( m$ o6 x- }" j* U我睇south china morning post
/ |8 u4 k9 N8 N7 M  h4 U嘩~~e個仲估唔到
今日老師問我地對日本有咩睇法
2 h9 j# i7 L& P# W" B/ b我個腦一片空白,無feeling
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-24 12:28 AM:9 {4 m% @7 b' [5 b

) Y: c9 E* S; x, d" w2 |D日本好鍾意燒,
- V( M! M# w, s
: I" y+ a# Z# h(估唔到您都睇星島咁healthy喎)
( q0 W' i: b7 x- ^7 V. usun、east、apple果d體育版得盤口
$ d& U- |" D# _; E" |真正睇體育果d都唔睇佢la~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-24 12:30 AM:
' b/ q' }  f/ E
: \9 e3 U2 y9 a& R% t) e# P1 @嘩~~e個仲估唔到
* s2 \- @$ b- {
it's good for your career XDD
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-24 12:33 AM:2 B5 U% U& m# P. q
今日老師問我地對日本有咩睇法我個腦一片空白,無feeling
+ U  F4 O# w% l6 C- y7 z技術提高左
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-24 12:33 AM:
/ A. `3 h! O: U1 a- y今日老師問我地對日本有咩睇法5 c/ m7 \6 W) B
我個腦一片空白,無feeling
3 ^8 _5 \2 T% U0 w9 t0 d0 s( C你e個問題有d敏感~1 n2 ?! Z- h- B% L
我保持中立~
【icon小偷™】
Originally posted by 甘國武 at 2005-8-24 12:33 AM:8 h( T. W1 H0 s5 p% ?

; v* o( K+ H  ~9 {  G( X8 G0 {sun、east、apple果d體育版得盤口
- g1 x) w5 m2 z& u真正睇體育果d都唔睇佢la~
" h2 |. c8 z8 rsame as me, x/ g  G! p/ j* s% S+ G2 U
我都係ga~
【icon小偷™】
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。