<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-24 02:31 PM:
+ M$ j$ Q. c( s/ g: y4 G% F- T% {6 r1 h+ U  n9 Q% ]- }7 n, v
ic~甘,你其實讀緊書定做野嫁?
* E1 A+ ~) i) d$ Z; Z0 C1 f, U
1 ]$ N! ?4 C; w( r4 o8 F$ Q. H
讀緊書...而且超曬齡
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-24 02:32 PM:& |) t  C; ?3 o
8 _# v' E/ q& s, S# u+ m+ T$ v. U
仲咩7 l/ P3 w/ z0 F4 f* E7 E6 ]2 z
我完全諗唔到你笑咩
' {8 @: b3 o1 p* V& t4 A* E0 J2 Z
笑你............   
Originally posted by 甘國武 at 2005-8-24 02:34 PM:
; h# T, P  x7 v; ]$ q/ B# n' ]$ v8 Q, @7 ?
" |8 ]2 [' ?2 C" }; Q
* Y: E$ [4 o- n2 y1 F讀緊書...而且超曬齡
1 G/ f" A6 T/ |+ L) e. d中學€?
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-24 02:34 PM:" P5 X1 U9 y1 _2 Q- s! q  j6 h- w

' e$ }9 T% e: ~" H笑你............   
. T, @8 q6 C  y) }( A笑我仲咩.咸雀
炒硬車切喜雀斬紅軍火燒兵工廠食緊梗食糖
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-24 02:35 PM:
6 ~0 x( }' {9 d
) m5 r6 R% u7 }; m笑我仲咩.咸雀
# D/ }0 A2 y" K) C3 k唔比~
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-24 02:34 PM:+ r% E) Y0 f1 D4 V$ p0 k
( S4 s7 X; J* h/ C
中學€?
" c9 @$ C7 U! W6 M2 \6 N7 _
仲問...唔好啦...
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-24 02:35 PM:
" I8 \  a# G5 S) @* k: {' Q
1 j  `/ N& @. o2 G" F  I0 k# E9 O唔比~
& r( D5 A( A  S. c9 g
..............
Originally posted by 甘國武 at 2005-8-24 02:38 PM:+ e1 I" ~3 c" D! `& V

2 [- x6 b% N: b( \' B仲問...唔好啦...
; _; {# X) S$ O8 j) n6 B1 ~
講啦
Originally posted by 甘國武 at 2005-8-24 14:38:$ o7 }+ C1 d! t

5 V; x! Z- r7 q: i- @$ A0 S$ i仲問...唔好啦...
) f  M6 u2 e3 E0 Q我地係君子之交嘛
出泥抖下氣先" p# V) h! x: ^9 S: |+ O  `2 @7 j
頭先簡直..............
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。